Zelf woonaccessoires maken

Met accessoires kleed je jouw ruimte pas echt aan. Bij Karwei vind je diverse stappenplannen voor de leukste DIY’s voor in én rondom het huis. Ga zelf aan de slag en geef jouw huis een unieke uitstraling met zelfgemaakte woonaccessoires!

Volg ons en mis niets!

DIY accessoires maken met KARWEI

Wanneer je klaar bent met een verbouwing wordt het tijd voor de styling. Woonaccessoires helpen je om je huis een persoonlijk tintje te geven en van de make-over een volledig succes te maken. Maak je huis nog persoonlijker met DIY accessoires die ervoor zorgen dat je een uniek huis krijgt! Oriënteer je op deze pagina voor allerlei DIY interieur accessoires inspiratie, en haal je creativiteit naar boven.

Ga aan de slag met de tips van KARWEI voor een huis vol eigengemaakte woonaccessoires die je woning eigen maken. Met de DIY accessoires tips geven we je een extra impuls om het huis te creëren dat je voor ogen hebt. We helpen je hier enkel een handje om tot mooie ideeën te komen die je vervolgens helemaal eigen maakt met jouw gekozen kleuren, vormgeving of materialen. Scrol door deze pagina en laat je inspireren!

DIY woonaccessoires voor een unieke uitstraling

Op deze pagina vind je de basis voor een aantal DIY accessoires voor die persoonlijke touch aan je huis. Denk bijvoorbeeld aan subtiele details, zoals het omtoveren van een oude bloempot naar een bloempot van touw. Andere kleine DIY woonaccessoires die je huis eigen maken, zijn onder andere houten dienbladen waar je je sieraden of glazen op kwijt kan, of DIY kaarsen kandelaars voor een sfeervolle omgeving.

Sieraden kun je overigens ook mooi en opvallend ophangen op je eigen gemaakte sieradenstandaard van hout!

Ga je liever met grotere DIY accessoires aan de gang? Creëer dan bijvoorbeeld je eigen kleding opberghoek, en bouw een ophangsysteem van een oude boomtak. Of kies juist voor een metalen materiaal en monteer deze aan het plafond of de muur. Verder helpen we je met nog meer ideeën om je huis zo netjes en opgeruimd mogelijk te houden. Ga bijvoorbeeld zelf aan de slag met het maken van een magazinebakje, een houten tijdschriftenrek of een metalen memobord om van alles op te hangen. Zo houd je al je spullen netjes bij elkaar met een DIY interieur accessoire!

Al deze DIY interieur accessoires tips en meer vind je terug op deze pagina. Scroll en klik door de verschillende ideeën en laat je zo inspireren om aan de slag te gaan met creëren van een unieke, persoonlijke woning!