Batterijen of batterijladers kopen bij KARWEI

Batterijen zijn één van de essentiële benodigdheden voor de hedendaagse creatieveling. Zo zijn ze handig voor de doe-het-zelf activiteiten die beide binnen- en buitenshuis worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan belichting binnenshuis maar ook buiten. Batterijen helpen hierbij. Batterijen zijn handig voor thuis, on-the-go en voor creatieve ideeën. Je kan bijvoorbeeld je tuin verlichten met lampen op batterijen.

Bedenk voordat je batterijen koopt waarvoor je ze nodig gaat hebben. Je hebt voor verlichting of een muis andere batterijen nodig dan voor je klok. Apparaten, zoals rookmelders, kun je het beste voorzien van alkaline batterijen. Daarnaast is het handig om te denken aan de capaciteit van een batterij. Hoe lang een batterij meegaat is de capaciteit van de batterij. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de batterij. Batterijen met een A-merk zijn van een hogere kwaliteit en hebben een langere levensduur. Bedenk goed waarvoor en welke batterij je nodig hebt. Mocht je twijfelen, kun je altijd langs de bouwmarkt voor hulp.

Batterij soorten

Je hebt vele verschillende batterij soorten. Heb je je ogen bijvoorbeeld gericht op batterijen voor je klok? Dan heb je meestal een AA batterij nodig. Voor kleinere digitale apparaten zoals een afstandsbediening of een camera heb je al genoeg aan AAA batterijen. Daarnaast zijn er met de komst van nieuwe digitale technologie zoals camera’s nieuwe batterij soorten bij gekomen.

Batterijen AA

De AA batterij is de meest voorkomende batterij. Je kan de AA batterij gebruiken in de afstandsbediening, voor de fietslamp, rookmelder, klok, kookwekker en veel meer apparaten.

Batterijen AAA

De AAA batterij is de kleinere versie van de AA batterij. Je kan de AAA batterij gebruiken voor veel apparaten waaronder speelgoed en koptelefoons.

Bij KARWEI kun je altijd verschillende batterij soorten vinden. De AA batterij om je afstandsbediening werkende te houden of een knoopcel batterij voor je horloge. Bekijk de voorraad in onze bouwmarkt of kijk online op onze webshop.

Recent bekeken