close

Muurverf

Muurverf kopen bij KARWEI

Met muurverf kun je opnieuw leven in je huis blazen. Zo kun je met een lichte kleur een ruimer gevoel creëren of met een donkere kleur juist de gezellige sfeer in je woon- of slaapkamer versterken. Muurverf heb je in vele verschillende kleuren, het is daarom belangrijk om goed na te denken over de gewenste uitstraling. Meestal kiezen mensen voor een kleur die past bij het interieur waardoor ruimtes rustig ogen.

Muurverf is de decoratieve afwerking van je muur. Voor een langdurig resultaat is het belangrijk dat je zorgt voor een goede voorbehandeling. Denk bijvoorbeeld aan grondverf, voorstrijk en vulmiddelen. Houd er rekening mee dat niet alle muurverf geschikt is voor een buitenmuur. En wil je graag je badkamer verven? Kies dan voor badkamerverf. Deze is geschikt voor vochtige ruimtes.

Flexa muurverf

Flexa is in de verfwereld een bekende naam. In het assortiment van KARWEI zijn veel verschillende kleuren muurverf van het merk Flexa te vinden. Zo is er bijvoorbeeld de Flexa Creation lijn waarin uiteenlopende kleuren zijn te vinden. Zo kan iedereen een kleur vinden die bij haar of hem past. Je hebt met Flexa muurverf keuze uit onder andere heldere kleuren, klassieke kleuren, kleuren vol met sfeer en er komen steeds meer nieuwe kleuren bij.

Histor muurverf

Naast het merk Flexa biedt KARWEI ook muurverf aan van het merk Histor. Histor muurverf is te vinden in 1250 verschillende kleuren. Met de mengmachine van KARWEI kun je zelfs verschillende kleuren van HISTOR mixen en zo is er altijd wel wat naar smaak te maken. Maar de Histor Perfect Finish kleurlijn heeft zelf al 48 stijlvolle matte kleuren muurverf die met haar grijs- en wittinten een serene uitstraling opleveren. Met de structuurverf van Histor kun je een extra touch geven en structuurpatronen aanbrengen op de muur.

Is het tijd voor een nieuwe kleur aan de muur? Kom dan langs bij KARWEI voor muurverf van topkwaliteit. Bij KARWEI vind je een uitgebreid assortiment met verschillende kleuren van topmerken zoals Flexa en Histor. Maar natuurlijk hebben we ook muurverf van ons vertrouwde huismerk. Kom voor advies over de juiste kleur en de juiste afhandeling langs bij de bouwmarkt bij jouw in de buurt, of bestel direct online!