Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
Sigma houtlak interieur zijdeglans RAL 9003 signaalwit 750 ml
9 klantreviews
Beoogd gebruik: Bestaande verflagen, Deuren en kozijnen, Meubelen Glansgraad: Satijnglans Overschilderbaar na: 5.0uur
Jarenlang genieten van een vakkundig eindresultaat? Sigma Interieur aflak (RAL 9003, 750 ml) op waterbasis is bestemd voor houtwerk zoals ramen, deuren en kozijnen. Deze hoogwaa... Jarenlang genieten van een vakkundig eindresultaat? Sigma Interieur aflak (RAL 9003, 750 ml) op w...
54.
59
Bekijk alles in lak

RAL 9003: signaalwit kopen bij KARWEI

Ga je verven en wil je je verdiepen in de verschillende RAL kleuren? Dan kom je er al snel achter dat er heel veel tinten tussen zwart en wit zitten. Zelfs binnen een kleursoort zijn er verschillende keuzes. Zoek je een kleur verf die zich makkelijk laat combineren? Dan is signaalwit een bijzonder goede keuze. Deze kleur is wellicht het meest heldere wit en zal dan ook iedere ruimte opfrissen. RAL 9003, de kleurcode van deze tint wit, is te vinden bij de meest voorkomende merken, zoals Sigma, Flexa, Histor en Sikkens. Bekijk online bij KARWEI het volledige assortiment RAL 9003 verven.

Signaalwit verf voor binnen- en buitengebruik

Signaalwit is een van de RAL kleuren die zowel binnen- als buitenomgevingen siert. Juist omdat RAL 9003 zo'n populaire kleur is, hebben Sigma, Flexa, Histor en Sikkens de kleur in mat, hoogglans of zijdeglans en voor binnen- en buitengebruik in het assortiment opgenomen. Let er goed op dat wanneer je buiten met de verf aan de slag gaat, je kiest voor een verf die specifiek voor buiten geschikt is. Een verf voor buiten beschermt je houtwerk beter tegen de invloeden van zon en regen dan verf voor binnen.

RAL 9003 in mat, hoogglans of zijdeglans kopen

Alles wat je voor je klussen in en om huis nodig hebt, vind je bij KARWEI. Heb je geen tijd of zin om de bouwmarkt te bezoeken, ontdek dan alle voordelen van het bestellen van RAL 9003 en de benodigdheden online. In onze bouwmarkt staan onze medewerkers voor je klaar om je te adviseren en online helpen we je ook graag een handje. Mocht je online gaan bestellen, dan vind je op onze website ook veel klustips, zoals het schilderen van een plafond en hoe aan de slag te gaan met verftechnieken als sponsen.

Recent bekeken