Ventilatie & verwarming

Ventilatie en verwarming in huis zijn erg belangrijk. Je zorgt hiermee namelijk voor een gezonde en prettige woonomgeving. Zorg voor een behaaglijk gevoel wanneer de tempartuur buiten daalt in de winter, en in de zomer creëer je een plek om de zomerse hitte te kunnen ontvluchten. Bij KARWEI vind je voor elk seizoen de juiste producten om je gas, water en luchtbehandeling in huis goed te reguleren.

Verwarming

De juiste verwarming zorgt voor het echte gevoel van thuiskomen. Voor verwarming kun je kiezen, uit radiatoren, haarden, kachels, verwarmingspanelen. De meest voorkomende radiatoren zijn de paneelradiatoren, het voordeel van deze radiatoren is dat ze een snelle warmteafgifte hebben. Wil een radiator met meer uitstraling, dan is een designradiator de oplossing. Designradiatoren worden voornamelijk in de badkamer gebruikt, maar misstaan elders zeker niet. Een kachel of een haard zorgt net voor wat meer sfeer dan een radiator. Een (hout)kachel geeft echt een hele knusse sfeer en heeft een authentieke uitstraling, maar een elektrische sfeerhaard is een stukje praktischer en zorgt ook voor veel sfeer. Ben je op zoek naar extra verwarming, die je kunt verplaatsten dan heb je bij KARWEI ook genoeg keuze. Zo hebben we oliegevulde radiatoren, ventilatorkachels en verwarmingspanelen. Zo hoef je het nooit koud te hebben. Uiteraard vind je bij KARWEI ook de aansluitmaterialen en accessoires welke je nodig hebt om alles goed te kunnen installeren en afwerken. Zo ook boilers, voor warm water en thermostaten om de verwarming goed te kunnen regelen.

Ventilatie

In de zomer kunnen de temperaturen ook binnenshuis hoog oplopen. Om een verkoelende plek te kunnen creëren, heeft KARWEI alles in huis. Zo hebben wij een ruim assortiment aan ventilatoren. Plafondventilatoren die bevestigt worden aan het plafond, waarmee je gehele ruimte kunt verkoelen. Ook kun je kiezen voor een flexibelere ventilator, een statiefventilator of een zuilventilator, deze kun je verplaatsten en op een plek neerzetten waar je verkoeling nodig hebt. Ook kun je op je tafel of bureau een tafelventilator gebruiken. Voor een exactere manier om je temperatuur te regelen, kies je voor een airco. Met een airco blijft jouw ruimte op een constante temperatuur en kun je heerlijk ontsnappen aan de zomerse warmte. Voor in de badkamer ga je voor inbouwventilatie.

Recent bekeken