Vloer ideeën en inspiratie

Hoe kies je de juiste vloer? Welke uitstraling geeft een vloer aan een ruimte? Deze en nog veel meer vragen beantwoorden wij bij Karwei graag op deze pagina. Dit alles om jou te helpen de perfecte vloer te kiezen voor jouw situatie.

Volg ons en mis niets!

Vloer ideeën van KARWEI

De vloer is misschien wel één van de belangrijkste keuzes voor je woning. Naast dat je de vloer hoogstwaarschijnlijk niet meer gaat verwisselen, zet de vloer grotendeels de toon van je huis! Wij helpen je daarom graag met vele vloer ideeën om je te voorzien van de laatste vloertrends.

Het inrichten van je woning wordt pas echt leuk wanneer de vloer eindelijk in je huis ligt. Dan zie je de eerste resultaten en kun je beter visualiseren hoe de rest van je huis eruit moet gaan zien. Ga je voor een lichte woning of kies je liever voor een warme uitstraling met donkere kleuren? Op de vloer inspiratie pagina van KARWEI vind je de nodige vloer ideeën. Hoe combineer je kleuren en welke meubels passen bij jouw uitgekozen vloer? Wij geven je de ideeën, jij geeft er een eigen draai aan! Maar er zijn natuurlijk meer keuzes te maken dan de juiste kleur voor jouw huis. Denk ook aan de vorm, het motief en het materiaal van de vloer. En wil je graag een stijlvol vloerkleed over je gekozen parket, gietvloer of PVC ondergrond leggen? Dan vind je hier ook alles wat je wilt weten over vloerkleden!

Vloer inspiratie voor de juiste uitstraling

Wat wil jij precies uitstralen met je vloer en je woning? Dit is een goede vraag die je jezelf van tevoren moet stellen om de vloerkeuze wat makkelijker te maken.

Wil je bijvoorbeeld een luxe uitstraling in huis, bekijk dan onze vloer ideeën voor een visgraatvloer. Deze vloeren hebben een klassieke uitstraling en gaan al vele jaren mee! Het is een van de langdurigste vloertrends waarbij de planken karakteristiek in een hoek van 90 graden worden gelegd. Deze tijdloze look geeft een rijke uitstraling aan je woning, en zal daarom niet snel uit de mode raken! Wil je meer de chique kant op, dan is een donkere houten vloer wellicht wat voor jou. Combineer de donkere vloer met lichte muren en meubels, en laat daardoor je luxe vloer goed opvallen. Houd je liever van eenvoud en meer licht? Een witte vloer doet het altijd goed en past bij vrijwel elk interieur. Kies voor een parketvloer of boots een gietvloer na met witte laminaat, en zo kun je bijvoorbeeld een industriële uitstraling versterken. Deze namaak betonlook is bijna niet van de prijzige gietvloer te onderscheiden!

Meer vloer ideeën nodig? Ontdek de verschillende vloeren op deze pagina en doe de nodige vloer inspiratie op voor een stijlvolle look onder de voetjes!