Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Tegels

172 resultaten
Bekijk de TOP 10

Tuintegels kopen bij KARWEI

De tegels in je tuin zijn meer dan alleen de verharding van je pad of terras. Met tuintegels geef jij je tuin net zoveel identiteit als met bloemen, planten of een gazon. Dat mag heel bescheiden met grijze tuintegels: de bekende 30x30 betontegels. Ook met dergelijke bestrating kun je sierlijk te werk gaan. Bijvoorbeeld door betontegels van 60x40 te combineren met pasblokken. Zo leg je in een handomdraai een molenwiekpatroon met grijze tuintegels. Maar een pad leg je net zo makkelijk in een halfsteensverband.

Tuintegels in alle formaten

Wanneer je tuintegel zegt, heeft niet iedereen hetzelfde beeld in zijn hoofd. Gelukkig voorziet KARWEI daarin met een zeer ruim aanbod tuintegels, waarin alle formaten tegels beschikbaar zijn. Tuintegels zo klein als 10x10, tot aan formaten als 40x40, 50x50, 60x40 en 80x40. Je bent uiteraard niet verplicht om je pad of terras uit maar één formaat tegel te leggen. Sterker nog, door gebruik te maken van verschillende soorten betontegels maak je de bestrating alleen maar mooier. Met een combinatie van 80x40 en 40x40 leg je eenvoudig een halfsteensverband, terwijl de combinatie van betontegels 60x40 en 40x40 een wildverband mogelijk maakt.

Betontegels en siertegels

Bij KARWEI vind je zowel klassieke, grijze tuintegels als fraaie siertegels, in kleuren als antraciet en chic grijs. Daarbij kun je kiezen voor kleuren die aansluiten bij de rest van je tuin of de vloer van je woning. Wees ook gerust speels met het gebruik van tegels in je tuin door bijvoorbeeld een terras aan te leggen van een stijlvolle, donkere terrastegel en de paden die leiden naar dat terras in een lichtere tegelsoort. Zo illustreer je het contrast tussen looppaden en terras. En als je buitenspeelgoed in je tuin hebt, dan komen onze rubberen terrastegels vast goed van pas. Daar maken kinderen een veel zachtere landing op.

Online tuintegels bestellen

Bij KARWEI bestel je alle soorten tegels eenvoudig online. Of het nu gaat om vrij forse betontegels van 60x40, of juist om meer subtiel leisteen, we komen het gewoon bij je bezorgen. Dat scheelt je een boel sjouwen, want tuintegels zijn weliswaar stevig, en daar is het gewicht ook naar. Wil je ze toch kopen in een KARWEI-bouwmarkt? Dan helpen wij je graag met speciale karren voor het vervoer van je tuintegels in de winkel en naar je auto. En als je zoveel tegels nodig hebt dat je deze niet in je auto kunt vervoeren, huur je bij KARWEI eenvoudig een aanhanger.

Recent bekeken