Een compleet toilet kopen bij KARWEI

Jouw huis is natuurlijk niet compleet zonder toilet. Ook daarvoor kun je terecht bij KARWEI, je kunt hier alles vinden van toiletpot tot toilet accessoires. Het aanschaffen van het toilet is een weloverwogen keuze, omdat je er dagelijks komt. Gelukkig heeft KARWEI veel toilet ideeën, neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze keuzehulp voor toiletzittingen. De universele toiletbril past op verschillende soorten toiletten, waardoor je nog meer keuze hebt! Met de inbouwreservoirs zijn de stortbakken makkelijk in de muur te bouwen waardoor je deze stijlvol kunt betegelen. En met het tweezijdige bedieningspaneel ben je ook nog eens milieubewust bezig. Als je na de aankoop nog een helpende hand nodig hebt, check dan de handige tips op de website voor het plaatsen van een inbouwreservoir!

Toilet ideeën

Ga je liever voor een wandtoilet, of gaat jouw voorkeur uit naar een staande? Bij KARWEI kun je verschillende toiletpotten, toilet accessoires en toiletzittingen kopen. De toiletbrillen met steigerhouten look hebben een stoer uiterlijk dat goed gecombineerd kan worden met white wash planken op het plafond. Voor jonge gezinnen kan er ook gekozen worden voor een toiletbril met een leuke print. Voeg een softclose toe aan de toiletzitting om ook nog eens af te zijn van klepperende toiletbrillen! Ideeën genoeg met de ruime keuze uit bekende merken zoals Plieger en Bruynzeel.

Toilet accessoires

Om het kleinste kamertje helemaal af te maken, kun je bij KARWEI veel toilet accessoires kopen. Geen andere keus dan de toiletborstel in het zicht hebben? Dat is geen probleem met de vele mooie toiletborstelhouders die KARWEI te bieden heeft. Ook kun je gemakkelijk een statement maken met één van de mooie fonteinen, door te kiezen voor het rustieke natuursteen. Combineer deze met een van de vele toiletrolhouders en match zelf al je accessoires met de rest van het badkamer interieur.

Of het nou gaat om de badkamer of het kleinste kamertje van het huis, bij KARWEI kun je verschillende toilet onderdelen kopen binnen het kwalitatieve assortiment. Voeg mooie accessoires toe en maak jouw toilet compleet. Bekijk de voorraad van een van onze bouwmarkten bij jouw in de buurt, of bestel direct online!

Recent bekeken