Bladblazers

14 resultaten
Bekijk de TOP 10
Bladblazer 2500 Watt 25_procent_korting_red
25_procent_korting_red
(1)
37.
46
49.95
Voordeelpashouders
Aanbieding t/m 24-03-2019
Alleen in de bouwmarkt te koop

Bladblazer kopen bij KARWEI

Misschien komt het probleem je bekend voor: het is herfst en alle bladeren uit de bomen vallen regelrecht in jouw voor- of achtertuin. Dat wil je natuurlijk niet hebben, want die bruine bladeren fleuren jouw tuin natuurlijk nou niet bepaald op. Om de bladeren in de tuin netjes aan kant te brengen heeft KARWEI voor jou een uitgebreide collectie bladblazers. Met de bladblazers van KARWEI zorg je ervoor dat zowel je voor- als achtertuin weer bladvrij is zodat het weer een schone, frisse look geeft. Ideaal om bladvrij de herfst door te komen en om je tuin weer een opgeruimd gevoel te geven.

Elektrische bladblazer

De bladblazers van KARWEI gaan met hun tijd mee. Daarom werken alle bladblazers van KARWEI op elektriciteit. De bladblazers zijn daarom vriendelijker voor het milieu vergeleken met benzine uitvoeringen en zijn ze vriendelijker in gebruik. De blazers zijn voorzien van een lang snoer waardoor je vrij gemakkelijk door je tuin kunt bewegen. Daarnaast zijn er ook een aantal bladblazers voorzien van een zuigfunctie. Zo kun je makkelijk de bladeren opzuigen in een speciale zak en hoef je ze daarna niet meer weg te harken. KARWEI maakt daardoor de klussen met de bladblazer zó makkelijk, that it will blow you away!

KARWEI wil natuurlijk alleen de beste bladblazers voor jou hebben. Daarom kun je bij KARWEI bladblazers kopen van de beste merken van topkwaliteit. Daarnaast zijn ze natuurlijk voor jou ook aantrekkelijk geprijsd. Bekijk de collectie bladblazers online of kom eens langs in een van onze bouwmarkten voor advies van een van onze medewerkers.

Recent bekeken