Klusadvies van KARWEI: Stappenplannen & keuzehulp

Klussen is leuk en leerzaam, en we hopen dat elke ervaring je nog enthousiaster maakt. Want jij kan dit! Om ervoor te zorgen dat je elke (woon)klus als een zonnetje uitvoert, vind je op Klusadvies onze handige stappenplannen. Deze helpen je stap-voor-stap, zodat jij meer tijd overhoudt om te genieten van je mooie huis.

Kies je klus

Meest bekeken klussen

Dit zijn klussen die met stip bovenaan staan bij de klusser. Of je nu een beginnende klusser bent of een ervaren klusjesman. Welke doe-het-zelf klustips je ook bedenkt. Met onze stappenplannen weet je zeker dat je het netjes en mooi uitvoert. Laat die klus maar komen!

Seizoensklussen

Het voordeel van het najaar: Gezellig en knus in huis maken met mooie sfeerverlichting, kaarsen en fijne woondecoratie. Daar krijg je toch weer helemaal zin in? We gaan weer wat meer binnen leven maar ook binnen is er genoeg te doen. Wij hebben voor jou een paar handige klusjes uitgezocht om dit najaar eens aan te pakken!

Hoe kunnen we helpen bij je klus?

Laten doen?

Liever tijd voor leuke dingen dan klussen in huis? Met Karwei Montageservice is je klus zo geklaard en kun jij sneller genieten van het eindresultaat.

Karwei Montageservice

Kopen?

Met het juiste gereedschap kun je iedere klus aan. Bij Karwei vind je alle soorten gereedschappen van verschillende topmerken zoals Bosch en Makita.

Assortiment gereedschap

Huren?

Heb je voor een klus speciaal gereedschap nodig? Van breekhamer tot behang-afstoomapparaat: je huurt het eenvoudig bij Karwei.

Gereedschap verhuur

Klusadvies

Welke klus jij ook gaat aanpakken: wij hebben een klusadvies voor je uitgeschreven. Want wij weten veel over mooi wonen, en een goede klusvoorbereiding is daarvoor de basis. Met ruim 468 klusadviezen en keuzehulpen zit jouw klus er vast tussen. Heb jij een klus ontdekt die ontbreekt in onze collectie klusadviezen? Laat het ons weten via de feedbackknop op deze pagina. We pakken met liefde onze gereedschapskoffer erbij om een nieuw klusadvies uit te werken.

Klustips

Onze klusadviezen zijn een soort stappenplannen of handleidingen en zitten boordevol klustips. Deze klustips zijn geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren klusser. Hoe goed je ook bent in klussen: het is altijd fijn om te checken of je je klus nog makkelijker, sneller of beter uit kunt voeren met de klustips die wij samen met onze ervaren klusexperts voor je op een rij hebben gezet. Met als doel: een mooi huis en tuin, waarin je fijn kunt wonen.

De meest populaire klustips die je bij ons terugvindt zijn klustips op het gebied van verven, behangen, gordijnen ophangen, vloeren leggen en meubels maken. Maar we hebben ook allerlei klustips verzameld die je helpen bij het maken van een keuze: denk hierbij aan het uitkiezen van je nieuwe boormachine of het soort plug dat je het beste kunt gebruiken.

Voor de meer ervaren klussers hebben we ook extra klustips. Denk aan het storten van een fundering of het uitbreiden van een groepenkast. We wensen je veel klusplezier - met behulp van onze klustips!

Recent bekeken