PVC vloeren

PVC vloeren & trapprofielen kopen bij KARWEI

Een PVC vloer is een kunststof vloerbedekking. Een PVC vloer heeft vele voordelen ten op zichten van andere vloerbedekkingen. Een PVC vloer is vochtbestendig, en dus kun je een PVC vloer overal in huis leggen, ook in de keuken en badkamer. PVC vloeren zijn ook goed te combineren met vloerverwarming. Je legt een PVC vloer rechtstreeks op de ondergrond, je hoeft dus geen ondervloer te gebruiken, waardoor je een optimaal rendement behaalt. In combinatie met een PVC vloer kun je de vloerverwarming dus perfect gebruiken als hoofdverwarming. Een ander voordeel van PVC vloeren is dat deze vloeren het contactgeluid enorm verminderen. Doordat de vloer direct op de ondergrond geplaatst wordt, worden weerkaatsingen van geluid voorkomen. Zo heb je minder last van geluid van tikkende hakken of verschuivende meubelen. PVC vloeren zijn bij KARWEI verkrijgbaar van het merk Flexxfloors in plak en klik systemen en van vtwonen in de loose lay variant.

Soorten PVC vloeren

Bij KARWEI kun je verschillende soorten PVC vloeren kopen. Zo bestaat onze collectie vloeren uit vele verschillende kleuren, patronen en legmethodes. Elke kleur heeft weer haar eigen, unieke uitstraling. Combineer een lichte kleur vloer met een lichte kleur muur om de kamer een rustige uitstraling te geven. Of combineer juist een donkere vloer met een lichte muur voor een strakke afscheiding.

Flexxfloors & Flexxstairs

De plak Flexxfloors zijn gemaakt van dun, hoogwaardig PVC en verkrijgbaar in stroken en tegels. Aan de onderkant van de strook of tegel zit een zelfklevende laag, de vloer hoeft dus verder niet verlijmd, in elkaar geklikt of gespijkerd te worden. Hierdoor kun je allerlei patronen creëren. Je kunt de stroken in de lengte leggen, of dwars of in een visgraatmotief. De plak Flexxfloors zijn in verschillende hout- en tegeldecors verkrijgbaar, deze decors kun je met elkaar combineren voor een uniek eindresultaat. Met de plak Flexxfloors kun je ook de trap bekleden. In combinatie met de trapprofielen creëer je zo een echte Flexxstairs.

De klik Flexxfloors zijn ook gemaakt van hoogwaardig PVC en zijn verkrijgbaar in stroken en tegels. De stroken en tegels zijn flexibel, in tegenstelling tot andere kliksystemen. Door de flexibiliteit sluiten de vloerdelen naadloos op elkaar aan. De klik Flexxfloors zijn in verschillende hout- en tegeldecors verkrijgbaar, deze decors kun je met elkaar combineren voor een uniek eindresultaat.

De Flexxfloors zijn gemakkelijk te leggen. Je kunt de stroken en tegels eenvoudig op maat snijden met behulp van het Flexxfloors mes en liniaal. Dus geen gedoe met gereedschap! Bekijk ons klusadvies voor het leggen van Flexxfloors PVC vloeren.

Vtwonen loose lay

De loose lay pvc vloeren van vtwonen zijn verkrijgbaar in verschillende houten- en tegeldecors. De loose lay vloeren zijn rechtstreeks op een vlakke en schonen vloer te leggen. Het leggen is simpel en kun je gemakkelijk zelf doen. Je kunt de tegels of stroken gemakkelijk in elke maat of vorm snijden. De vloeren zijn vrijwel geschikt voor alle ruimtes, dus naast de woonkamer bijvoorbeeld ook voor de keuken.

Met PVC vloeren zijn er talloze mogelijkheden. Onze collectie kun je hier altijd bekijken en direct al je benodigdheden bestellen. Ook is er altijd wel een bouwmarkt bij jou in de buurt. Vind je nieuwe PVC vloer bij KARWEI voor een aantrekkelijke prijs!

Recent bekeken