Karwei maakt mooier wonen voor iedereen bereikbaar. Onze liefde voor klussen en wonen maakt dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste klus en woontrends die we verwerken in ons assortiment. We houden van materialen, kleuren en vormen en weten hoe je deze met elkaar kan combineren. Met onze collectie gordijnen, vloeren, verf, verlichting, behang, meubels en woonaccessoires maak je jouw huis en tuin steeds mooier. Met 130 vestigingen is er altijd een Karwei in de buurt. En natuurlijk 24/7 online!

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de bouwmarkt met smaak.

Nieuws van Karwei

Werken bij Karwei

Bij ons is elke klus een mooi Karwei! Wil jij werken voor dé bouwmarkt voor klussen en inrichten? Bekijk onze vacatures.

Alle vacatures

Club Karwei

De club voor onze trouwe klanten, de echte smaakmakers! Spaar, krijg en beleef meer bij elke aankoop.

Club Karwei

Duurzaam ondernemen

Het zit in ons DNA: circulair ondernemen. We maken altijd bewuste duurzame keuzes met het oog op hergebruik.

Alles over duurzaamheid

De bouwmarkt voor jou, altijd dichtbij

Als de bouwmarkt met smaak zijn we altijd op de hoogte van de leukste klussen en laatste, inspirerende woontrends om je huis weer mooi te maken. We ontwikkelen een toonaangevend assortiment en inspireren je met ideeën voor jouw huis en tuin met onze DIY's, stijltips en duurzame trends.

Vind je het lastig om zelf te klussen of twijfel je aan je smaak? Met klusadvies, workshops en ons persoonlijke interieuradvies halen we samen het beste uit je huis. En we komen zelfs bij je langs om de klus van a tot z te klaren. Zo heb jij in een handomdraai een mooi huis. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs, zodat een mooi huis voor iedereen toegankelijk is.

Met 130 vestigingen is er altijd een Karwei in de buurt, waarvan er veel op zondag open zijn. En natuurlijk 24/7 online!

Recent bekeken