Smart Home kopen bij KARWEI

Een smart home, dat ook wel het huis van de toekomst genoemd, is een huis dat bewoners comfort, veiligheid, energiezuinigheid en gemak biedt. Het speciale bij een smart home is dat dit geldt wanneer de bewoner thuis is of niet. Een smart home beschikt over apparatuur dat allemaal met elkaar verbonden is via WiFi of Bluetooth en waar een bewoner controle over heeft. Dit kan bijvoorbeeld met een app, van dichtbij en veraf. Denk daarbij aan computers, verlichting, verwarming, televisies, beveiligingssystemen, camera’s, audiosystemen en televisies.

Smart Home producten

Smart home producten geven jou de controle vanaf elke kamer en soms zelfs buitenshuis. Zo kan jij het uiterste gemak beleven. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer naar de lichtschakelaar te lopen om het licht uit of aan te doen. Je kan met smart home verlichting verschillende lampen vanaf je bank dimmen of feller laten schijnen. Daarnaast kan je via een app verschillende kleuren tot leven roepen in je huis. Zo pas je de verlichting aan om de sfeer in huis te versterken. Philips, WiZ en iDual hebben allemaal een eigen smart home verlichting lijn.

Een andere groep in de categorie smart home producten zijn de schakelaars. Ook smart home schakelaars geven je meer gemak. Zo kan je van afstand apparaten, zoals rolluiken of zonweringen, bedienen. Ook kun je denken aan sensoren of magneetcontacten. Zo gaat het licht in een kamer vanzelf aan als de sensor activiteit oppakt. Of met een pas de beveiliging van het huis (de-)activeren.

Bij smart home hoort ook het concept van veiligheid. Zo zijn er verschillende producten die zich focussen op het versterken van de veiligheid. Bescherm je huis met bijvoorbeeld een deurintercom of met een camera in de achtertuin. Met een app kan je dan zien wat de camera oppikt. Check buitenshuis wat er rondom je huis gebeurd en blijf baas over eigen huis met smart home beveiliging.

Verschillende smart home producten die het leven thuis makkelijker maken en je veiligheid en functionaliteit versterken bij KARWEI te verkrijgen op de webshop of in de bouwmarkt.

Recent bekeken