Meer informatie
Toon meer Toon minder
  • Bosch
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Meer informatie
Meer informatie
Toon meer Toon minder


100 resultaten
Bekijk de TOP 10
Bosch decoupeerzaagbladenset alles in één - 10-delig
Uitstekend beoordeeld
8 klantreviews
Materiaal doeloppervlak: Metaal, Hout
De Bosch decoupeerzaagbladen set bestaat uit 10 delen. Met deze set heb je zagen voor elke klus en maakt onderdeel uit van de professionele lijn van Bosch. Hiermee haal je gegar... De Bosch decoupeerzaagbladen set bestaat uit 10 delen. Met deze set heb je zagen voor elke klus e...
18.
49
Bekijk alles in decoupeerzaagblad
Irwin reciprozaagblad voor hout - 2 stuks - 228 mm
4 klantreviews
Irwin reciprozaagblad IW1016303 is geschikt voor het zagen van hout tot een dikte van 100mm. Het zaagblad heeft een agressieve vertanding voor snel zagen. Met een universele aan... Irwin reciprozaagblad IW1016303 is geschikt voor het zagen van hout tot een dikte van 100mm. Het ...
15.
99
Bekijk alles in reciprozaagblad

Ieder zaagmachine zijn eigen zaagblad

Of je nu een cirkelzaag, reciprozaag of afkortzaag gebruikt, het kiezen van het juiste zaagblad is cruciaal voor optimale prestaties. Merken zoals Bosch, Makita en DeWalt bieden een uitgebreide selectie zaagbladen, zodat je kunt profiteren van de beste resultaten in elke toepassing. Neem de tijd om het juiste zaagblad te selecteren op basis van het materiaal dat je wilt zagen en de gewenste afwerking. Met het juiste zaagblad in je gereedschapskist ben je klaar voor elke zaagklus.

Ontdek de veelzijdigheid van cirkelzaagbladen

Cirkelzaagbladen vormen de ruggengraat van elke zorgvuldig uitgeruste werkplaats. Deze zaagbladen zijn beschikbaar in verschillende varianten, elk ontworpen om specifieke taken aan te pakken. Over het algemeen gebruik je een cirkelzaag om nauwkeurige rechte lijnen te zagen. Zeer handig bij groot plaatmateriaal. Bij Karwei bieden wij hoogwaardige cirkelzaagbladen die variëren in tandconfiguraties en materialen. Of je nu bezig bent met houtbewerking of metaalsnijden, er is altijd een cirkelzaagblad dat aan jouw eisen voldoet.

Reciprozaagbladen: krachtig en precies

Voor klussen waarbij precisie en kracht essentieel zijn, komen reciprozaagbladen goed van pas. Je gebruikt ze met name om te zagen op plekken waar weinig bewegingsvrijheid mogelijk is. Deze zaagbladen zijn ideaal voor het zagen van diverse materialen, van hout tot metaal en kunststof. Of je nu een fijne afwerking of snelle sneden nodig hebt, reciprozaagbladen zijn onmisbaar in de gereedschapskist van elke professional.

Aan de slag met afkortzaagbladen

Afkortzagen zijn onmisbare gereedschappen bij het nauwkeurig op maat zagen van verschillende materialen. Een afkortzaag wordt met name toegepast om diverse lange materialen, zoals houten balken, in te korten. Diverse merken bieden hoogwaardige afkortzaagbladen die zorgen voor scherpe en nauwkeurige sneden. Of je nu plinten, balken of laminaat zaagt, afkortzaagbladen maken het werk efficiënter en zorgen voor een professioneel resultaat.

Decoupeerzaag als alleskunner

Een decoupeerzaag is breed inzetbaar en gebruik je voor verschillende zaagklussen. Ook kun je er makkelijk cirkels en rondingen mee uitzagen. Er zijn zagen met een fijne vertanding of grove vertanding. Met fijne vertanding kun je precieser en nauwkeuriger zagen. Met grovere vertanding kun je vaak sneller zagen, maar is het resultaat wat ruwer. Let daarnaast ook op de aansluiting van het zaagblad. Dit kan een T- of U-aansluiting zijn. Let bij aankoop van zaagbladen dus op welke aansluiting je machine heeft.

Kies het juiste zaagblad voor iedere klus. Bij Karwei hebben wij een ruim assortiment zaagbladen waardoor je altijd slaagt. Bekijk ons aanbod online of kom langs in de bouwmarkt!

Recent bekeken