Kitten kopen bij KARWEI

Net als dat een hamer en een schroevendraaier thuis hoort in elke gereedschapskist, “behoort ook elk huishouden een koker met kit paraat te hebben. Kit is namelijk te gebruiken om, tijdens de meest uiteenlopende klussen, alle voegen te vullen. Denk hierbij aan keukenranden of tegels in de badkamer die er dankzij een kitbeurt netjes uitzien. In het assortiment van KARWEI vind je verschillende soorten kit, zodat je voor elke klus de juiste hebt.

Gemakkelijk zelf kitten

Veel mensen denken ten onrechte dat zelf kitten moeilijk is. Met een beetje oefenen heb je echter de juiste techniek zo verworven. Aangezien je kit bij veel verschillende klussen nodig hebt, is goed leren kitten een belangrijke vaardigheid om onder de knie te krijgen. Zoals bij veel werkzaamheden, is ook bij kitten een goede voorbereiding het halve werk. Zorg dat je alle materialen van te voren in huis hebt, zoals een kitpistool, een kitlepel en afplaktape. Bekijk voor alle tips en tricks om zelf te kitten het klusadvies van KARWEI.

Badkamer kitten

Als je zelf gaat kitten, is het belangrijk om de juiste soort kit in huis te hebben. Zo heb je bijvoorbeeld in de badkamer kit nodig die vochtbestendig is. Sanitairkit is hiervoor perfect geschikt, aangezien dit type kit naast waterafstotend ook bestendig is tegen schimmels en chemicaliën. Deze kenmerken zijn zeker in vochtige ruimtes van groot belang. Vocht kan er namelijk voor zorgen dat de kit gaat uitdrogen.

Heb je ergens in huis een voeg of kier die je graag wilt dichten? Kies dan voor een van de kitten die verkrijgbaar zijn in het ruime assortiment van KARWEI. De kitten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd een tussen zit die past bij de inrichting van de kamer waar je de kit gebruikt. Bekijk het assortiment in de webshop of neem eens een kijkje in een van onze winkels bij jou in de buurt.

Recent bekeken