Balkon inspiratie, inrichting en ideeën

Je balkon inrichten is een van de leukste klusjes om te doen wanneer het buiten weer lekker weer wordt. Bij Karwei vind je handige tips voor ruimtelijke oplossingen en leuke decoratie-ideeën. Ontdek alle DIY’s voor het balkon en laat je inspireren. Maak jouw balkon helemaal klaar voor de zomer!

Volg ons en mis niets!

Balkon inrichting, inspiratie en ideeën van KARWEI

Wil je je balkon opfleuren wanneer de zon zich weer laat zien? Bekijk hier de balkon ideeën van KARWEI om je balkon de aandacht te geven die hij verdient.

Ga je voor een volledige verbouwing van je balkon of voldoet een mini make-over al voor de nodige nieuwe energie in de buitenlucht? Hier vind je allerlei balkon inspiratie om van het balkon je nieuwe favoriete plek in en om huis te maken. Kies bijvoorbeeld voor een moderne balkon make-over en ga voor strakke lijnen. Breng je balkon in evenwicht met balkon stoelen aan weerszijden en kies voor andere strakke meubels die opgaan in de lijnen van de rechthoekige balustrades. Of ga juist voor een mix van stijlen. Maak van je balkon een gezellige boel door te werken met vele kleurrijke kussens, een botanische omgeving, een vloerkleed en vele accessoires. Verplaats de woonkamer naar buiten en breng tijdens de warme dagen de meeste tijd door op je balkon! Oriënteer je op deze pagina voor allerlei balkon inspiratie om zo je balkon optimaal in te richten.

Balkon make-over voor een knusse omgeving

Op je balkon wil je graag in de zon tot rust komen. Denk aan de vroege zonnestralen in de ochtend en het lezen van de krant, of het pakken van de laatste zonnestralen na een harde dag werken.

Dan wil je van jouw balkon een knusse omgeving maken waar je heerlijk kan relaxen. Ga dan voor een balkon make-over met een knusse loungehoek en creëer een comfortabele setting voor optimale ontspanning. Maak gebruik van veel kussens, een vloerkleed op het balkon voor de blote voeten en plaats daar een tafeltje op waar je alle spullen op kwijt kunt. Werk daarnaast met groene elementen op je balkon.

De mintgroene kleur is een van de balkon trends, en werkt met name goed in combinatie met rustgevende planten op je balkon en over je balustrade. Creëer met de balkon ideeën van KARWEI jouw eigen ideale setting voor buiten!

Scrol door de balkon ideeën van KARWEI om inspiratie op te doen voor je balkon inrichting. Houd je balkon netjes bij in de winter en ten alle tijden levendig en stylish. Wanneer de zon weer gaat schijnen, loop jij blij je knusse balkon op!