• Handson
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Schakelklokken & tijdschakelaars

11 resultaten

Schakelklokken en tijdschakelaars

Een tijdschakelaar, ook wel een schakelklok genoemd, maakt het leven net even iets gemakkelijker. Het is een schakelmateriaal waarmee de elektriciteit in huis of daarbuiten veilig geregeld kan worden. Met een tijdschakelaar kun je op de door jou aangegeven momenten elektriciteit beschikbaar maken. Ook zijn ze eenvoudig aan te brengen, je zet ze namelijk direct op het normale stopcontact.

Wil je een tijdschakelaar of schakelklok kopen? Een tijdschakelaar is energiebesparend omdat er alleen op een vast tijdstip energie beschikbaar wordt gemaakt voor je elektrische apparaten of lampen. En daarnaast is het ook heel handig, omdat je bijvoorbeeld ‘s avonds wanneer je het huis verlaat niet meer hoeft te denken aan het uitzetten van alle apparatuur.

Tijdschakelaar buiten

Door het gebruik van een tijdschakelaar buiten kun je een lamp tussen vaste tijdstippen laten branden. Zo kun je ook als het donker is bij thuiskomst nog wat zien en hoef je er niet steeds aan te denken om de lamp aan te doen wanneer je het huis verlaat.

Daarnaast kan het ook een afschrikkende werking hebben op ongenodigde gasten. Doordat er elke dag op vaste tijdstippen licht brandt lijkt het of er iemand thuis is, ook al is dat niet het geval. Hierdoor verlaag je de kans dat ongenodigde gasten bij je naar binnen komen en kun jij met een gerust hart op vakantie gaan. Voor meer beveiligingstips voor jouw huis kun je ons klusadvies hier bekijken. Beveilig je huis in 30 minuten!

Je kunt altijd onze collectie tijdschakelaars hier online bekijken en direct alles bestellen wat je nodig hebt. Of kom een keer langs bij een bouwmarkt bij jou in de buurt voor een persoonlijk advies. Bij KARWEI vind je een tijdschakelaar altijd wel voor een aantrekkelijke prijs, en al helemaal als we een fijne korting hebben!

Recent bekeken