close

Woondecoratie

Woondecoratie

Zonder woondecoratie zou jouw huis maar kaal en onpersoonijk zijn. Meubelen zijn natuurlijk de basis van een woning, maar woonaccessoires zorgen er voor dat je huis aangekleed en persoonijk aanvoelt. Er is een enome keuze aan woonaccessoires en KARWEI vult deze met regelmaat aan volgens de laatste trends. Je hebt dus niet alleen erg veel keuze, maar je wordt ook geïnspireerd in verschillende woontrends.

Het voordeel van de sfeer bepalen in jouw woning aan de hand van woondecoratie, is dat je regelmatig van stijl kan wisselen. Met stijlvaste meubelen hoeft het niet veel geld te kosten om jouw woning van een andere woonstijl te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan dikke plaids en schapenvachten voor in de winter gecombineerd met kaarsenhouders en een lekker dik vloerkleed. In de zomer gebruik je meer lichte tinten met planten, frisse sierkussens en vrolijke krukjes en bijzettafels.

Voor aan de wand kan je denken aan fotolijsten, een kapstok of zelfs muur- en wand stickers. Op de vloer is een prachtige schapenvacht, koeienhuid of ander vloerkleed goed te combineren met bijzettafel of krukje. Natuurlijk mag het nodige glaswerk, servies en een dienblad ook niet ontbreken. Je maakt de kamer ruimtelijker door spiegels op te hangen en kan de kleine rommeltjes berg je op in een van onze opbergdozen. Met een plaid en een boel sierkussens kruip je heerlijk weg op de bank en kom je helemaal tot rust in jouw perfect gestylde kamer.