Ideeën

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste woontrends? Of wil je geïnspireerd raken zodat je jouw eigen twist kunt geven aan deze trends? Bij KARWEI vind je sneak peeks, tips en informatie over verschillende woonstijlen en -items.

Duurzaam wonen inspiratie, trends & ideeën

Je huis duurzaam en milieuvriendelijk inrichten volgens de laatste wooninspiratie trends is prima te doen. Producten hergebruiken of upcyclen is tegenwoordig hipper dan ooit en duurzaamheid wordt steeds een belangrijker thema in ons dagelijks leven.
Duurzaam wonen inspiratie, trends & ideeën

Behang ideeën en inspiratie

Behang heeft al lang niet meer dat duffe imago van vroeger. Fleur je kamer op, maak je eigen kunstwerken; je kunt alle kanten op met behang. Bij KARWEI vind je de nieuwste behangtrends en behang ideeën. Ga zelf aan de slag!
Behang ideeën & inspiratie

Muurdecoratie ideeën en inspiratie

Met muren kun je alle kanten open. Behangen, schilderen of schilderijen en plankjes ophangen. Of wat dacht je van plakhout? Bij KARWEI vind je eindeloos veel inspiratie om zelf met jouw muren aan de gang te gaan.
Muurdecoratie, ideeën en inspiratie

Raamdecoratie ideeën, inspiratie en tips

Raamdecoratie kan veel toevoegen aan een ruimte, maar hoe maak je de juiste keuze? Bij KARWEI doe je inspiratie op en vind je meer achtergrondinformatie over de juiste decoratie. Maak hiermee de juiste keuze!
Raamdecoratie ideeën en tips

Verf ideeën, verfkleuren & inspiratie

Kies uit het enorme aanbod aan verf bij KARWEI of laat de perfecte verfkleur mengen. Doe hier inspiratie op en lees achtergrondinformatie die je helpt met het maken van de juiste keuze. Geef elke ruimte een passende look met de juiste verf.
Verf, kleuren en inspiratie voor een stijlvol huis

Verlichting inspiratie voor binnen en buiten

De juiste verlichting is ontzettend belangrijk in huis. Ben je op zoek naar inspiratie? Lees bij KARWEI alles over verschillende soorten verlichting, de nieuwste trends én doe inspiratie op voor de leukste verlichting in jouw woning.
Verlichting inspiratie voor een stralend huis

Vloer ideeën en inspiratie

Hoe kies je de juiste vloer? Welke uitstraling geeft een vloer aan een ruimte? Deze en nog veel meer vragen beantwoorden wij bij KARWEI graag op deze pagina. Dit alles om jou te helpen de perfecte vloer te kiezen voor jouw situatie.
Vloer inspiratie voor elke ruimte in huis

Kerst ideeën voor binnen en buiten

Ga voor de feestdagen aan de slag en breng de kersfeer gezellig in huis. Bij Karwei vind je de leukste ideeën voor de aankleding van je eigen unieke kersthuis!
Inspiratie voor kerst in je interieur

Volg ons en mis niets!

Woonideeën van KARWEI

Vind bij KARWEI de woonideeën om jouw huis met de laatste woontrends op te frissen. Geef je kamers een totaal nieuw karakter en geef een eigen twist aan de vele woontrends die te vinden zijn op dit platform. Of ga voor minimale, maar opvallende, veranderingen die er alsnog voor zorgen dat je het gevoel krijgt een nieuw huis binnen te stappen!

Aan wat voor veranderingen jij je ook wilt wagen binnenshuis, met deze interieur ideeën wordt het stylen van je woning al snel je nieuwste hobby. Vrijwel alle woonideeën zijn do-it-yourself klusjes. Want wat is er nou leuker om de finishing touch van je inrichting zelf te maken? Denk bijvoorbeeld aan het maken van een eigen pronkrek van hout. Verder vind je hier ook behang ideeën en inspiratie; verf ideeën, verfkleuren en inspiratie; vloer ideeën en inspiratie; maar ook verlichting inspiratie voor binnen en buiten. Filter de woonideeën naar jouw klus-behoefte en ga aan de slag met je mooie woning!

Interieur ideeën voor een sfeervol huis

De interieur ideeën helpen je inspiratie op te doen voor het creëren van een sfeervol, warm en speels huis. Heb je behoefte aan een nieuwe kleur in je woonkamer? Vind hier alle laatste kleurtrends om erachter te komen welke kleurencombinaties perfect werken.

Wist jij bijvoorbeeld dat licht roze de nieuwe trendkleur is? Deze moderne en trendy tint maakt je ruimte zacht en licht, en dat geeft je veel rust in huis! Je kunt helemaal uitpakken met deze opvallende kleur, maar het werkt met name goed wanneer je het combineert, met bijvoorbeeld wit, beige of lichtgroen. Combineren is misschien wel hét woord binnen de laatste woontrends. Combineer niet alleen kleuren, maar ook verschillende stijlen behang, wanneer je liever gaat behangen dan schilderen. Wissel hout af met metalen accenten, of ga voor een combinatie van verschillende patronen: decoreer de muren met strepen, rondjes of andere verfpatronen om de ruimte extra karakter te geven. Dus: combineer!

Vind hier allerlei woonideeën om er uiteindelijk een eigen unieke draai aan te geven. Kies ervoor om de interieur ideeën volledig over te nemen of gebruik ze als een basis om er nog iets mooiers van te maken. De meeste tips zijn DIY-ideeën, dus laat je creativiteit de vrije loop en ga lekker aan de slag!