Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Cement

8 resultaten

Cement kopen kopen bij KARWEI

Cement heeft verschillende doeleinden. Wil je een mooi bakstenen tuinhuisje gaan maken? Of een steenoven om daar de meest lekkere gerechten mee te maken in de zomer? In deze gevallen zal je een muur met bakstenen moeten maken. Om de bakstenen goed op de plaats te houden heb je een cement van goede kwaliteit nodig. Bij KARWEI bieden we een grote variatie cement aan dat altijd van van hoge kwaliteit is: kant-en-klaar cement of cement op eigen samenstelling. Bij ons ben je dus aan het juiste adres wanneer je cement wilt kopen.

Cement kant en klaar of samenstelling

Cement heb je in verschillende soorten. Zo heb je kant-en-klaar cement en snelcement. Met snelcement kan je vlugge klusjes doen, zoals het repareren van groeven, scheuren en gaten. Dit kan voor komen in de vloer of aan de muren. Binnen ongeveer 5 minuten is het cement al verhard en ben je snel van vervelende oneffenheden af. Hetzelfde doe je met de reparatiemortel om de laatste foutjes uit de vloer te verhelpen en de vloer te egaliseren. Dit is met name belangrijk als je heerlijke vloerverwarming in je badkamer wilt leggen. Ben je een echte woonklusser, maak dan je eigen passende cement met de juiste cement samenstelling van zand, mortel en cement.

Cement van kwaliteit

Waar je cement ook voor gaat gebruiken, het is belangrijk om goede kwaliteit cement te hebben. Kom langs bij de bouwmarkt van KARWEI voor advies over de beste cement samenstelling voor jouw binnenvloer, bestrating of de steenoven die je al lang wilt bouwen. Wil je cement kopen, bekijk dan online het assortiment aan cement. Maak je vloer perfect af en schaf ook reparatiemortel aan voor alle voorkomende reparatiewerkzaamheden aan muren en vloeren, voor zowel binnen en buiten.

Recent bekeken