Ladekasten

2 resultaten
Nieuwe ladekast kopen bij KARWEI  
Kasten zijn echt onmisbare meubelstukken in je woning. Bij KARWEI helpen we je graag je huis op te ruimen en opgeruimd te houden! Eén of meerdere goede ladekasten zijn hierbij ontzettend handig. Ladekasten komen goed van pas in de slaapkamer, bijvoorbeeld voor het opbergen van sokken, ondergoed, beddengoed of badtextiel. Maar je zet een ladekast net zo makkelijk in de hal! Berg er je sjaals en handschoenen in op of gebruik hem voor het bewaren van sleutels en kleine accessoires, zoals fietslichtjes. Tenslotte past een ladekast natuurlijk ook goed in de woonkamer. Of je er nou speelgoed in bewaart of documenten, je nieuwe kast zorgt voor een opgeruimd interieur!    

Ladekast in wit of zwart  
In ons assortiment vind je witte ladekasten die goed passen binnen een fris en opgeruimd interieur, maar ook zwarte ladekasten die goed passen binnen warm ingerichte ruimtes. Basiskleuren als wit en zwart hebben een neutrale uitstraling, en passen zodoende altijd goed in je interieur. Of combineer met meerdere kleuren om er een persoonlijke draai aan te geven. Zo maak je je eigen, unieke kast! Het belangrijkste is uiteindelijk dat je genoeg kastruimte hebt voor al je spullen. We hebben alvast tien handige opruimtips op een rijtje gezet!    

Kleine ladekast kopen  
Je vindt bij KARWEI allerlei formaten ladekasten. Kies voor een ruimere ladekast als je hem in de slaapkamer wilt gebruiken voor het opbergen van kleding. Zo weet je zeker dat je alles erin kwijt kunt! Of ga voor een wat kleiner model als je een kleine kamer hebt of hem wilt gebruiken als gangkast. Ook is het goed om op de hoogte te letten. De ruimte bovenop de kast komt goed van pas om dingen op te zetten, zoals fotolijsten of bloemen! Je vindt bij KARWEI ook ladekasten die je in een grotere zweefdeurkast kunt plaatsen. Op die manier voeg je eigenlijk een gedeelte met lades toe aan je grotere kledingkast! Bekijk eens het overzicht met kledingkasten in onze webshop!    

Wil je een nieuwe ladekast kopen? Je vindt de mooiste en handigste ladekasten gewoon bij KARWEI! Bestel nu jouw zwarte of witte ladekast en laat hem door ons thuisbezorgen. Met de duidelijke handleiding zet je hem gemakkelijk zelf in elkaar. Koop gelijk je nieuwe ladekast online in de KARWEI webshop of kom langs bij één van onze bouwmarkten bij jou in de buurt!    

Recent bekeken