DIY Kerst ideeën, inspiratie en decoratie

Ga voor de feestdagen zelf aan de slag en maak de kerstsfeer in huis compleet. Bij Karwei vind je de leukste DIY’s en inspiratie voor de aankleding van je eigen unieke kersthuis!

Volg ons en mis niets!

DIY Kerst: zelf leuke kerstdecoraties maken met KARWEI

Wat is er nou leuker dan tijdens Kerst je huis versieren met allerlei accessoires die jij zélf hebt gemaakt? Verhoog de kerstsfeer door je huis op te leuken met een unieke kerstaankleding!

Denk aan een originele feestelijke tafelstyling, gouden kerststerren voor aan de muur of een houten kerstboom op tafel. Heb je geen plek in huis voor een echte kerstboom? Of heb je geen zin in al die dennennaalden door je huis? Dan is het laatste voorbeeld een leuke DIY-klus! Versier de woonkamer met bijvoorbeeld een Scandinavische kerstboom waarbij neutrale kleuren, natuurlijke materialen en strakke lijnen samenkomen. Deze kerstboom past perfect in een huis vol vergelijkbare Scandinavische sferen! Zoek je andere Kerst ideeën om zelf te maken? Oriënteer je op deze pagina voor de vele DIY-projecten voor een sfeervolle kerstdecoratie door het hele huis!

Kerst ideeën zelf maken

De Wooninspiratie van Karwei helpt je om op leuke DIY Kerst ideeën te komen om vervolgens helemaal zelf te maken. Sfeer moet je namelijk creëren en dat kun je met de DIY Kerst ideeën realiseren. Een gezellige eettafel is tijdens Kerst natuurlijk een van de belangrijkste dingen.

Wanneer je met je familie of vrienden samenkomt, wil jij dan ook niet graag een feestelijke tafelstyling? Op deze pagina vind je allerlei tips en ideeën om de tafel te versieren met persoonlijke elementen! En wat dacht je van de kerstcadeaus? Ook niet geheel onbelangrijk! Pak deze cadeaus met liefde in en maak daarbij persoonlijke kerstlabels. Zo maak jij onder de boom in ieder geval al indruk met het unieke inpakpapier! Wil je weten hoe andere interieurontwerpers hun huis in een kerstsfeer hebben gedompeld? Neem dan een kijkje in het kersthuis van blogger Anouk ten Have. Meer ideeën nodig? Neem de tijd en scrol door de Wooninspiratie van Karwei!

Kerst gaat om gezelligheid, en dat kun jij versterken met de leukste DIY Kerst projecten op de Wooninspiratie van Karwei. Vind hier vele DIY Kerst ideeën om zelf te maken, en na enkele stappen heb jij jouw huis helemaal Kerst-klaar gemaakt!