Thuisblijven omdat er een pakketje wordt bezorgd? Nergens meer voor nodig! Laat je online aankopen bezorgen bij het PostNL Pakketpunt in jouw Karwei-bouwmarkt. Dan bepaal je zelf wanneer je je pakket ophaalt. Je kunt hier natuurlijk ook pakketten versturen.

  • Online aankopen gratis bezorgd in de Karwei-bouwmarkt
  • Zelf bepalen wanneer je je pakket ophaalt
  • Je bezoek aan de bouwmarkt combineren met het ophalen of versturen van een pakketje

Pakketten ophalen en versturen bij een PostNL Pakketpunt in de Karwei-bouwmarkt? Met onze ruime openingstijden en goede parkeermogelijkheden een fluitje van een cent!

Een pakket ophalen

De webshop bepaalt de voorwaarden voor het ophalen van het pakket. Deze krijg je wanneer je jouw online artikelen bestelt. We bewaren je pakketten en postbuspakjes maximaal 7 dagen. De bewaartermijn voor aangetekende brieven, brief met verzekerservice en brief met legitimatie bewaren we nog wel 14 dagen voor je. Daarna worden deze terug gezonden. Neem altijd je legitimatie mee wanneer je een pakket ophaalt.

Een pakket versturen binnen Nederland

Een pakket versturen naar een adres in Nederland? Ook dat kan eenvoudig en snel bij het PostNL Pakketpunt in je bouwmarkt. Hoe het werkt lees je op de website van PostNL.
Een pakket versturen naar een postbus kan ook. Je kunt bij het Pakketpunt geen brieven posten.

Maximale afgifte van 20 pakketten en/of een 0.5 rolcontainer per klant per dag.

Een pakket versturen naar het buitenland

Bij het PostNL Pakketpunt kun je ook pakketten naar het buitenland versturen. Kijk voor meer informatie op de website van PostNL.

Formaat en gewicht

Minimale formaat brief: 14 x 9 cm
Maximale formaat voor zending van 0-10 kg: 100 x 50 x 50 cm
Maximale formaat voor zending van 10-23 kg: 176 x 78 x 58 cm
Voor pakketten tot 23kg geldt een toeslag

Postbuslevering

Het is ook mogelijk om pakketten naar een postbus te versturen. Geadresseerden kunnen dan vanaf 8:00 uur 's morgens al over hun zendingen beschikken.

Vandaag verstuurd, vaak de volgende dag al bezorgd (standaard verzending)
Als je op werkdagen een pakket verstuurt, streeft PostNL ernaar jouw pakket de volgende dag te bezorgen. Je volgt je pakket online via Track & Trace van PostNL. Op zaterdag bezorgt PostNL ook. Pakketten die je op zaterdag of zondag aanbiedt, bezorgt PostNL op dinsdag. Als er een zaterdagrit is wordt het pakket op maandag bezorgd.

Aflevering bij de buren

Is de geadresseerde niet aanwezig? Dan bieden we het pakket aan bij de buren. De geadresseerde ontvangt een bericht waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wil je niet dat de postbode het pakket aflevert bij de buren? Vermeld dan 'alléén huisadres' op het pakket en PostNL levert het niet af bij de directe buren wanneer de geadresseerde niet thuis is.

Tweede bezorging

Als het afleveren bij de buren niet lukt dan kun je het ophalen bij een postkantoor in de buurt.

Frankeren & aangetekend versturen

Vanaf 1 april 2022 is het niet meer mogelijk om:
- Je aangetekende post via het PostNL Pakketpunt te versturen
- Je post frankeren bij het PostNL Pakketpunt

Producten en/of diensten van PostNL Pakketpunt of PostNL Business Punt

Voor alle producten en/of diensten van PostNL Pakketpunt of PostNL Business Punt die worden aangeboden in Karwei-bouwmarkten in Nederland, geldt dat deze:
- Uitgesloten zijn van kortingsacties van Karwei
- Alleen contant, met pin of met creditcard worden betaald
- Niet kunnen worden betaald met een Karwei cadeaukaart of met VVV-bonnen

Recent bekeken