Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Tafellampen

71 resultaten
Bekijk de TOP 10

Tafellampen kopen bij Karwei

Tafellampen zijn zowel functioneel als decoratief en vrijwel overal in je huis neer te zetten. Functioneel omdat een tafellamp een behulpzaam extra licht biedt tijdens het studeren, werken of een gezellig spelletje met het hele gezin. Daarom is een tafellampje ideaal in de werk- of hobbykamer. Maar een tafellamp werkt ook net zo goed en mooi naast de bank in de woonkamer als decoratie en voor wat extra licht. Vind bij Karwei daarom verschillende soorten tafellampen, van design tafellampen tot industriële tafellampen en tafellampen op batterijen.

Decoratieve industriële tafellampen

Tafellampen werken ook decoratief en verhogen de sfeer in je kamer. In dit geval gebruik je de lamp als zachte verlichting op bijvoorbeeld het nachtkastje in de slaapkamer of als sfeerlicht op de vensterbank van je woonkamer. Ook wel schemerlamp genoemd. Daarnaast zorg je met een design tafellamp voor een mooie eyecatcher in huis. Ben je op zoek naar een opvallende tafellamp die perfect past bij je interieur? Vind bijvoorbeeld industriële tafellampen om een rauwe en robuuste sfeer in huis te versterken. De industriële tafellampen zijn veelal van een metalen materiaal en verkrijgbaar met bruin glas. Zoek je tafellampen van een ander materiaal? Vind bij ons ook onder andere kunststof en houten tafellampen.

Tafellampen op batterijen

Bij Karwei verkopen we ook tafellampen op batterijen. Bij deze lampen komen geen netsnoer te pas, waardoor ze erg mobiel zijn. Breng de tafellamp op batterijen gemakkelijk van de ene kamer naar de andere, en verlicht een plek wanneer je het daar nodig hebt. Deze tafellampen op batterijen zijn bij ons ook verkrijgbaar als nachtlampje voor kinderen. Deze speelse tafellampjes belichten en verkleuren de kinderkamer op een creatieve wijze!

Schemerlampen en tafellampen kopen: webshop en bouwmarkt

Wil je een nieuwe tafellamp kopen? Bij Karwei vind je tafellampen in iedere stijl, en daarom hebben we dus voor ieder wat wils. Van schemerlampen tot tafellampjes, en van tafellampen met een strak modern design tot vintage tafellampen voor een authentieke look. Wil jij met je kamer een rustige sfeer creëren? Dan zijn de schemerlampen daar uitermate geschikt voor. Ben je toch opzoek naar een tafellamp die de rest van je kamer juist van meer decoratie voorziet? Ga dan voor een tafellamp met een opvallend design.

Zie je jouw favoriete tafellamp er tussen staan? Bestel deze dan direct in de webshop, zodat de lamp jouw huis zo snel mogelijk van licht kan voorzien. Of kom langs in een van onze vele bouwmarkten. De bouwmarkten van KARWEI zijn verspreid over het hele land, er is er dus altijd wel eentje dichtbij. Bij KARWEI vind je tafellampen altijd wel voor een aantrekkelijke prijs!

Recent bekeken