Voor schakelmateriaal van toonaangevende merken ben je bij Karwei aan het juiste adres. In ons assortiment vind je onder andere dimmers en stopcontacten van gerenommeerde merken zoals Berker, Busch-Jaeger, Gira, Jung, Peha, Schneider Electric en Siemens. Ook voor afdekramen, tijdschakelaars en diverse andere schakelaars kun je zowel online als in onze bouwmarkt terecht.

Berker schakelmateriaal

Voor hoogwaardig Berker schakelmateriaal ben je bij Karwei op de juiste plek, met onder andere Berker stopcontacten en dimmers.

Busch Jaeger dimmer

Ontdek in het Karwei-assortiment diverse Busch Jaeger dimmers, waaronder LED dimmers, evenals schakelaars en stopcontacten.

Gira schakelmateriaal

Bij Karwei vind je een ruime selectie Gira schakelmateriaal, waaronder schakelaars, dimmers en stopcontacten, zoals het populaire Gira e2.

Jung

Voor hoogwaardig Jung schakelmateriaal ben je zowel in de Karwei-webshop als in onze bouwmarkt aan het juiste adres, met onder andere Jung as500 en ls990 in ons assortiment.

Peha schakelmateriaal

Van dimmers tot stopcontacten, Karwei biedt een breed scala aan Peha schakelmateriaal. Bekijk ons aanbod online of kom langs in de bouwmarkt.

Schneider Merten

Ontdek het Schneider Electric schakelmateriaal bij Karwei, waaronder stopcontacten en dimmers van hoogwaardige kwaliteit.

Recent bekeken