Toon meer Toon minder

Lasapparaten

2 resultaten
FERM lasapparaat FWM100 20%_korting_black 20%_korting_black
(1)
Accessoires bijgeleverd: Laskap, Lasbikhamer, Lasinstructiekaart Met wielen: Nee Max. lasvermogen bij 230 Volt: 100.0Ah
Het FERM lasapparaat WEM1042 is een compact 230 volt lasapparaat met lasstroom van 40 tot 100 ampère. Het apparaat is geschikt voor elektrodes van 1,6 tot 2,5 millimeter. De str...
67.
19
83.99
Aanbieding alleen nog dit weekend geldig
FERM lasapparaat WEM1035 20%_korting_black 20%_korting_black
(3)
Met wielen: Ja Max. lasvermogen bij 230 Volt: 140.0Ah Accessoires bijgeleverd: Lasbikhamer, Laskap, Lasinstructiekaart
Het FERM lasapparaat WEM1035 is een krachtig 230-400 volt lasapparaat met lasstroom van 40 tot 100 ampère. Het apparaat is geschikt voor elektrodes van 1,6 tot 2,5 millimeter. D...
116.
00
145.00
Aanbieding alleen nog dit weekend geldig

Lasapparaat kopen bij KARWEI

Ben je op zoek naar een lasapparaat voor jou als hobbyist of zoek je toch het professionelere werk? KARWEI heeft voor jou een kwalitatief assortiment FERM lasapparaten. De lasapparaten zijn geschikt voor iedere type klusser. Zo heeft KARWEI een lasapparaat voor jouw unieke DIY project van metaal, aluminium of ander materiaal. En ook na de aankoop van je nieuwe lasapparaat kun je bij KARWEI terecht, bijvoorbeeld met ons handige metaal lassen klusadvies.

Elektrode lasapparaat

Bij KARWEI kun je elektrode lasapparaten kopen van FERM. Deze geavanceerde lasapparaten bevatten een ventilatorkoeling die het apparaat koel houden bij langdurig gebruik. Ook hebben de apparaten een thermische overhittingsbeveiliging voor extra veiligheid. De producten worden geleverd inclusief laskap, lasbikhamer- en borstel en instructies. De FERM lasapparaten voorzien iedere gebruiker van 3 jaar garantie. Naast de lasapparaten kun je voor aanschaf van nieuwe elektroden kijken bij de soldeer- en lasaccessoires.

Laskap

Een vereiste van lassen is dat je veilig te werk gaat. Tijdens het lassen werk je namelijk met hoge temperaturen en extreem fel licht en moet je jezelf dus goed beschermen. Speciaal hiervoor heeft KARWEI een collectie laskappen. Met de laskappen bescherm je jouw ogen tegen het felle licht. Zo voorkom je oogbeschadiging en dat is wel zo handig voor al jouw volgende klussen.

Lasapparaat kopen? Voor zowel gewone als professionele lasapparaten ben je bij KARWEI aan het goede adres. Bij KARWEI kun je een lasapparaat kopen die goed voor jou geschikt is tegen een aantrekkelijke prijs. Kom dan langs bij één van onze bouwmarkten of bestel direct online!

Recent bekeken