Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
KARWEI magneetverf grijs 750 ml sticker sticker
11 klantreviews
Materiaal doeloppervlak: Steen, Hout, Beton
Maak van iedere muur of deur een memobord met KARWEI magneetverf. Door de ijzerdeeltjes in deze muurverf worden magneten aangetrokken. De verf is watergedragen, dus reukarm en s... Maak van iedere muur of deur een memobord met KARWEI magneetverf. Door de ijzerdeeltjes in deze m...
36.
49
Bekijk alles in magneetverf

Magneetverf kopen

Een plek in huis waar je leuke briefjes, foto’s of knutselwerkjes kunt ophangen geeft jouw interieur een persoonlijke touch. Met magnetische verf schilder je eenvoudig je eigen magneetbord op elk gewenste plek op de muur. Magneetverf op muren en deuren is leuk voor in de keuken, het toilet of in de kinderkamer. Naast dat je magneetverf op de muur kunt gebruiken, is het ook geschikt voor kunststof oppervlakken, of zelfs ramen. Hier heb je dan soms wel een primer voor nodig. Kijk hier voor een klusadvies voor het zelf aanbrengen van magneetverf.

Magneetverf kleuren

Magneetverf is van zichzelf niet magnetisch maar is ijzerhoudend waardoor magneetjes blijven plakken. Magneetverf kleuren komen vaak in grijstinten, maar kunnen worden overschilderd met iedere gewenste kleur verf. Magnetische verf is dus zowel praktisch als decoratief en op deze manier kun je jouw persoonlijke magneetbord helemaal naar eigen wens maken. Ga je voor de klassieke magneetbord look kies dan voor zwart, maar wil je graag een iets vrolijker tint kies dan voor een mooie contrastkleur met de achtergrond in bijvoorbeeld de kleur roze, blauw of groen.

Magneet verf van KARWEI

Magneetverf kopen? Bij KARWEI vind je magneetverf van een hoge kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs. Bij ons kun je ook terecht voor alle benodigdheden als kwasten, rollers, primers, en afplaktape. Bekijk online ons assortiment en plaats vandaag nog je bestelling, of kom langs bij een bouwmarkt bij jou in de buurt!

Recent bekeken