Tuinbanken

59 resultaten
Bekijk de TOP 10
Bank Zia
199.
00
Voordeelpashouders
Alleen in de bouwmarkt te koop

Tuinbanken

Geniet samen met je vrienden van de buitenlucht met een tuinbank van KARWEI. Heerlijk met een ijskoud drankje in de zomer, of met een kleedje om je heen geslagen voor de vuurkorf in de winter. Een fijn tuinbankje komt altijd van pas!

Een tuinbank is daarnaast ook een sfeervolle toevoeging aan je tuin. KARWEI heeft een ruime keuze aan tuinbanken die gemaakt zijn in verschillende vormen en van verschillende materialen. Bij KARWEI kun je dus een tuinbank kopen die perfect bij je past.

Houten tuinbank

In het uitgebreide assortiment tuinbanken van KARWEI vind je ook houten tuinbanken. Het hout heeft van nature een warme uitstraling en past daarnaast uitstekend in de tuin omdat hout een natuurlijk materiaal is. Ook heb je keuze in afwerking van de houten tuinbanken. Zo hebben we ze gemaakt van een mooi afgewerkt hout, maar ook van onbewerkt steigerhout. Omdat het steigerhout niet bewerkt is heeft het robuuste uitstraling. Dit kun je als een mooi contrast gebruiken wanneer je binnenshuis een strak afgewerkt interieur hebt. Zo creëer je met een tuinbank van steigerhout een mooie scheiding tussen binnen en buiten.

Tuinbanken kopen van KARWEI

Wil je een tuinbank kopen? Bekijk dan hier online onze volledige collectie. Zie je jouw favoriete tuinbank er al tussen staan? Bestel deze dan direct om er zo snel mogelijk van te kunnen genieten! Tuinbanken zijn bij KARWEI altijd aantrekkelijk geprijsd. Ook kun je altijd een keertje langskomen bij een bouwmarkt bij jou in de buurt.

Recent bekeken