Tuinbanken

59 resultaten
Bekijk de TOP 10
Bank Lugo 240cm 25_procent_korting_red
25_procent_korting_red
(1)
231.
75
309.00
Voordeelpashouders
Aanbieding t/m 28-04-2019
Bekijk product
Bank Lugo 300cm 25_procent_korting_red
25_procent_korting_red
299.
25
399.00
Voordeelpashouders
Aanbieding t/m 28-04-2019
Bekijk product

Tuinbanken

Geniet samen met je vrienden in de buitenlucht op een tuinbank van KARWEI. Heerlijk met een ijskoud drankje in de zomer, of met een kleedje om je heen geslagen voor de vuurkorf in de winter. Een fijn tuinbankje komt altijd van pas!

Een tuinbank is daarnaast ook een sfeervolle toevoeging aan je tuin. KARWEI heeft een ruime keuze aan tuinbanken die gemaakt zijn in verschillende vormen en van verschillende materialen. Bij KARWEI kun je dus een tuinbank kopen die perfect bij je past.

Houten tuinbank

In het uitgebreide assortiment tuinbanken van KARWEI vind je houten tuinbanken. Het hout heeft van nature een warme uitstraling en past daarnaast uitstekend in de tuin omdat hout een natuurlijk materiaal is. Ook heb je keuze in afwerking van de houten tuinbanken. Zo hebben we ze gemaakt van mooi afgewerkt acaciahout, maar ook van onbewerkt steigerhout. Omdat het steigerhout niet bewerkt is, heeft het een robuuste uitstraling. Dit kun je als een mooi contrast gebruiken wanneer je binnenshuis een strak afgewerkt interieur hebt. Zo creëer je met een tuinbank van steigerhout een mooie scheiding tussen binnen en buiten.

Tuinbanken kopen van KARWEI

Wil je een tuinbank kopen? Bekijk dan hier online onze volledige collectie. Zie je jouw favoriete tuinbank er al tussen staan? Bestel deze dan direct om er zo snel mogelijk van te kunnen genieten! Tuinbanken zijn bij KARWEI altijd aantrekkelijk geprijsd. Ook kun je altijd een keertje langskomen bij een bouwmarkt bij jou in de buurt. Heb je moeite met kiezen, bekijk dan ook eens onze pagina Top 10 best verkochte tuinbanken van KARWEI.