Barbecues en brandstoffen kopen bij Karwei

Voor veel mensen is buiten eten en avonden vol gezelligheid het ultieme ideaal van een tuin. En bij eten in de tuin denk je al snel aan barbecueën. Gelukkig heeft Karwei een zeer uitgebreid aanbod bbq's, geschikt voor een intieme familiebarbecue maar evengoed voor de buurtbarbecue. Want wat de beste bbq is, verschilt natuurlijk per situatie en vooral per gelegenheid. Bij grote gezelschappen zijn gasbarbecues praktisch, terwijl je met familie in de tuin prima met een houtskoolbbq toe kan. Welke barbecue je ook nodig hebt, een barbecue kopen begint bij Karwei.

Soorten barbecues

Wat je al meteen opvalt aan ons aanbod van barbecues is dat de ene barbecue de andere niet is. Bij barbecueën denken we vaak aan een houtskoolbarbecue. Bij dit type bbq stook je houtskool of briketten op en kun je, zodra de vlammen gedoofd zijn, eten garen boven de hete kolen. Dat geeft heerlijk eten met een lekkere rookachtige smaak, maar niet iedereen heeft daar altijd het geduld voor. Een gasbarbecue werkt vergelijkbaar met een fornuis. Deze hoef je alleen maar aan te steken en het eten gaart direct boven de vlammen. Dat gaat ook sneller, waardoor dit type bbq praktischer is voor grotere gezelschappen.

Tips voor barbecueën

Als je weet welk type barbecue je wilt kopen, dan is het tijd om aan de slag te gaan. Je wilt het maximale uit je bbq halen, en gelukkig heeft Karwei daar ook alles voor in huis. Kijk voor hier voor barbecue-accessoires, zoals een brikettenstarter. Maak gebruik van handige onderdelen of mogelijkheden van je bbq. Door het rooster omhoog of omlaag te doen, zorg je ervoor dat het eten op de juiste temperatuur gaart. En dat is nodig, want met name bij houtskoolbarbecues is de temperatuur moeilijk te reguleren.

Online barbecue bestellen

Een bbq kopen doe je bij Karwei - online besteld of in een van onze bouwmarkten. In de webshop een barbecue bestellen heeft als voordeel dat we deze bij je thuis afleveren. Weet je nog niet wat de beste barbecue voor jou is en zoek je nog advies, of wil je een bbq eerst in het echt zien? Kom dan gerust naar een van de Karwei-bouwmarkten om verschillende barbecues in het echt te zien en al je vragen te stellen aan onze medewerkers.

Recent bekeken