Barbecues kopen bij KARWEI

Voor veel mensen is buiten eten en avonden vol gezelligheid het ultieme ideaal van een tuin. En bij eten in de tuin denk je al snel aan barbecueën. Gelukkig heeft KARWEI een zeer uitgebreid aanbod barbecues, geschikt voor een intieme familiebarbecue maar evengoed voor de buurtbarbecue. Want wat de beste BBQ is, verschilt natuurlijk per situatie en vooral per gelegenheid. Bij grote gezelschappen zijn gasbarbecues praktisch, terwijl je met familie in de tuin prima met een houtskoolbarbecue toe kan. Welke barbecue je ook nodig hebt, een barbecue kopen begint bij KARWEI.

Soorten barbecues

Wat je al meteen opvalt aan ons aanbod van barbecues is dat de ene barbecue de andere niet is. Bij barbecueën denken we vaak aan een houtskoolbarbecue. Bij dit type barbecue stook je houtskool of briketten op en kun je, zodra de vlammen gedoofd zijn, eten garen boven de hete kolen. Dat geeft heerlijk eten met een lekkere rookachtige smaak, maar niet iedereen heeft daar altijd het geduld voor. Een gasbarbecue werkt vergelijkbaar met een fornuis. Deze hoef je alleen maar aan te steken en het eten gaart direct boven de vlammen. Dat gaat ook sneller, waardoor dit type BBQ praktischer is voor grotere gezelschappen.

Tips voor barbecueën

Als je weet welk type barbecue je wilt kopen, dan is het tijd om aan de slag te gaan. Je wilt het maximale uit je BBQ halen, en gelukkig heeft KARWEI daar ook alles voor in huis. Nuttige barbecue-accessoires, zoals een brikettenstarter, maken jouw BBQ tot de beste BBQ. Je barbecue wordt er ook beter van als je de mogelijkheden van je barbecue optimaal benut. Door het rooster omhoog of omlaag te doen, zorg je ervoor dat het eten op de juiste temperatuur gaart. En dat is nodig, want met name bij houtskoolbarbecues is de temperatuur moeilijk te reguleren.

Online barbecue bestellen

Een barbecue kopen doe je bij KARWEI en dat kan in onze bouwmarkten, maar online een barbecue bestellen is ook mogelijk. In de webshop een barbecue bestellen heeft als voordeel dat we deze bij je thuis afleveren. Weet je nog niet wat de beste barbecue voor jou is en zoek je nog advies, of wil je een barbecue eerst in het echt zien? Kom dan gerust naar een van de KARWEI-bouwmarkten om verschillende barbecues in het echt te zien en al je vragen te stellen aan onze medewerkers.

Recent bekeken