Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Hier vind je een korte toelichting op de diverse voorwaarden van KARWEI. De gebruiksvoorwaarden van de KARWEI-website staan onder 'Sitevoorwaarden'.
 

KARWEI-coupons en -stickers

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle KARWEI-coupons en -stickers, die worden uitgegeven door KARWEI en (een deel van) de KARWEI-bouwmarkten. KARWEI is een formule van Intergamma B.V., gevestigd te Leusden, verder te noemen “KARWEI”.

Ga naar KARWEI-coupons

KARWEI KAART

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het aanvragen, het in bezit hebben en het gebruiken van de KARWEI KAART. Het KARWEI KAART-programma wordt uitgevoerd door KARWEI, een formule van Intergamma B.V., gevestigd te Leusden, verder te noemen “KARWEI”.

Ga naar KARWEI KAART

Algemene voorwaarden Vast Verlaagd artikelen

De Vast Verlaagd artikelen van KARWEI zijn zo laag geprijsd, dat ze zijn uitgesloten van elke vorm van korting. Vast Verlaagd artikelen kunnen dus bijvoorbeeld niet gecombineerd worden met kortingsacties zoals kortingstickers, kortingscouponnen of KARWEI KAART-voordeel.

Algemene voorwaarden Doe-het-zelfbranche

Voor aankopen in de bouwmarkt gelden de Algemene Voorwaarden voor de doe-het-zelfbranche van de VWDHZ. Deze zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad.

Ga naar Algemene Voorwaarden DHZ-branche

Algemene voorwaarden Thuiswinkel

Voor online aankopen bij KARWEI gelden de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel. Deze zijn vastgesteld in overleg met de Consumentenbond onder toezicht van de Sociaal Economische Raad (SER). De Algemene Voorwaarden Thuiswinkel bieden je als consument meer waarborgen dan de wet.

Ga naar: Algemene Voorwaarden Thuiswinkel 

KARWEI KadoKaart

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de aankoop en het gebruik van de KadoKaart van KARWEI.

Ga naar KadoKaart van KARWEI

KARWEI Online Adviezen

De adviezen op de KARWEI-site zijn geheel vrijblijvend en gebaseerd op door de sitebezoeker verstrekte informatie. De online adviezen van KARWEI komen met de groots mogelijke zorg tot stand. Desondanks is het mogelijk dat een advies onvolledig, niet actueel en/of onjuist is.

Ga naar KARWEI online adviezen

KARWEI Superstunt prijsgarantie

Voor een Superstunt-artikel met een prijsgarantie uit de KARWEI-krant betaal je gegarandeerd nooit te veel! Bekijk de actuele Superstunts.

Ga naar Superstunt-prijsgarantie

KARWEI-folders

In de KARWEI-folders staan alle actuele acties en aanbiedingen vermeld. De acties en aanbiedingen zijn niet altijd en overal geldig. De voorwaarden vindt u op de (op één na) laatste pagina van de KARWEI-folder en/of op deze pagina.

Ga naar KARWEI-folders

Product- en prijsinformatie

Op de KARWEI-site staat product- en prijsinformatie vermeld. De voorwaarden met betrekking tot de product- en prijsinformatie vindt u op deze pagina.

Ga naar product- en prijsinformatie

Online producten reserveren

Een aantal winkels biedt de mogelijkheid om online een product te reserveren die je in de winkel kunt ophalen.

Ga naar Online product reserveren en ophalen in de winkel

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.