Tuinhout & tuinplanken

Tuinhout kopen bij KARWEI

Je tuin is bij uitstek een plek waar je goed zelf aan de slag kunt, een plek waar de echte doe-het-zelver zich helemaal thuis voelt. Zo kun je je eigen moestuintje onderhouden, maar bijvoorbeeld ook je eigen tuinmeubels of je eigen schutting bouwen. Voor deze outdoor doe-het-zelver bieden we bij KARWEI ook tuinhout aan. Je kunt dit tuinhout kopen voor houtprojecten die het hele jaar buiten kunnen staan. Het hout moet namelijk goed tegen de verschillende typen weersomstandigheden kunnen.

Tuinhout planken

Tuinhout kun je voor vele verschillende toepassingen gebruiken. Zo is tuinhout bijvoorbeeld geschikt voor het maken van een schutting. Een schutting zorgt voor privacy en een mooie afwerking van jouw tuin. Vind je een schutting te hoog of te robuust? Kies dan voor een tuinhek. Tuinhekken zijn een stuk lager en zijn meer opengewerkt, hierdoor hebben ze een meer open uiterlijk.

Iets minder in het zicht, maar zeer belangrijk zijn de tuinbalken, tuinpalen en tuinplanken. Deze heb je nodig om de schutting met de grond te verbinden. Je kunt deze balken, palen en planken ook gebruiken om bijvoorbeeld een blokhut of tuinhuis te bouwen.

Tuinhout van KARWEI

Bij KARWEI kun je terecht voor veel verschillende soorten tuinhout. Weet je niet precies welke soort hout je nodig hebt? Bekijk dan onze pagina over soorten hout. Ook vind je bij KARWEI het juiste gereedschap en andere benodigdheden, zoals schroeven en paalhouders. Hierdoor kun je meteen beginnen aan jouw klus!

Hier online kun je onze volledige collectie bekijken. Bestel direct al jouw benodigdheden zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt. Bij KARWEI kun je tuinhout kopen voor een aantrekkelijk prijs. Ook ben je altijd welkom bij een bouwmarkt bij jou in de buurt voor een persoonlijk advies.

Recent bekeken