• Soldeerbout
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Soldeerbouten

4 resultaten

Soldeerbouten kopen bij KARWEI

Solderen is een techniek waarbij metalen voorwerpen aan elkaar vast worden gemaakt door middel van een metaallegering. De techniek van solderen heb je binnen een mum van tijd onder de knie en met de juiste benodigdheden kan je snel beginnen met jouw DIY-projecten. KARWEI heeft daarom een collectie soldeerbouten met verschillende wattages voor verschillende toepassingen. De soldeerbouten van KARWEI zijn snel op temperatuur en zijn geschikt voor modelbouw, brandschilderen op hout, het solderen van glas in lood of het solderen van een waterleiding.

Soldeerstation

Voor je begint is de belangrijkste stap natuurlijk het kiezen van een goede soldeerbout. De meeste soldeerbouten van KARWEI werken elektrisch, dus als je de stekker in het stopcontact steekt kan je gelijk starten. Als je wat meer comfort wil hebben tijdens het solderen, is een soldeerstation ideaal. KARWEI heeft soldeerstations waarmee je de temperatuur zelf regelt. Bovendien zijn de soldeerstations voorzien van een handig opzetstuk waar je de soldeerbout makkelijk op kan zetten. Naast de soldeerbouten en -stations ben je bij KARWEI ook aan het juiste adres voor soldeerpistolen en soldeerbranders.

Soldeertin

Naast je soldeerbout heb je natuurlijk je soldeermateriaal nodig waarmee je de objecten met elkaar verbdindt. Soldeertin heeft een lager smeltpunt dan de te verbinde delen. Bij KARWEI vind je verschillende soorten soldeertin, dus kijk goed welke het beste bij jouw klus past. Naast de soldeer zelf, vind je in het uitgebreide assortiment van KARWEI ook soldeerstiften en laselektrodes, ideaal voor het polijsten van je auto, boot of motor.

Soldeerbout kopen? Bij KARWEI kan je een soldeerbouten kopen die geschikt zijn voor iedere klus. De soldeerbouten en soldeerstations zijn geselecteerd op de beste merken, zodat je veilig aan de slag kan. Bekijk online de collectie soldeerbouten en soldeerstations of kom eens langs in een van onze bouwmarkten.

Recent bekeken