Ontdek de woontrends van het voorjaar 2020

Het voorjaar van 2020 heeft prachtige woontrends! Als je goed om je heen kijkt, zijn er overal nieuwe mogelijkheden om plekjes beter, spannender of gezelliger te maken. Opruimen, duurzamer wonen en grote spiegels zijn belangrijke elementen die je terugziet in de interieurs. Natuurlijke kleuren en opvallende prints blijven terugkomen in het behang, de meubelen en woonaccessoires. Ontdek met Karwei Wooninspiratie hoe je makkelijk, betaalbaar en snel een heel nieuw interieur creëert.

Woontrends kleuren groen en beige

Dit is het voorjaar van de natuurlijke kleuren. Denk hierbij aan de slaapkamer, woonkamer en keuken. Deze natuurlijke kleuren geven je huis een ruimtelijker en duurzamer gevoel. Gebruik verschillende groentinten gecombineerd met lichtere tinten, zoals wit en beige. Deze kleurcombinatie helpt om jouw huiskamer een natuurlijke uitstraling te geven. Tevens creëren deze lichtere tinten een gevoel van ruimte en rust.

Duurzame interieurtrends

Duurzaamheid is een steeds meer besproken onderwerp en dit ga je terugzien in het voorjaar. Een aantal planten in jouw huiskamer geeft snel en eenvoudig een duurzame uitstraling. Ook duurzame lampen zijn dit voorjaar onmisbaar.

Als je helemaal wilt uitpakken op duurzaamheid, dan is de woontrend urban jungle iets voor jou. Binnen deze trend is het belangrijk dat je natuurlijke kleuren helemaal tot recht laat komen door middel van het gebruik van grote kamerplanten. Gebruik daarnaast mooie woonaccessoires, zoals een leuke sidetable met tegels, om een persoonlijke touch te geven aan deze huistrend.

Interieurtrends en accessoires dit voorjaar

De interieurtrends voor dit voorjaar richten zich vooral op de nieuwste accessoires. Voeg leuke accessoires toe die aansluiten bij de kleuren die je gebruikt voor de muren. Een mooie spiegel helpt snel met het creëren van extra ruimte. Ook een open kast met gekleurd vak aan de achterkant geeft jouw woonkamer een unieke uitstraling.

Volg ons en mis niets!