De woontrends van het voorjaar 2023

Het voorjaar van 2023 staat in het teken van nieuwe plannen maken. Voor jezelf, maar ook voor in je huis. Want je interieur verdient een nieuwe look, na een lange periode van veel thuis en binnen zijn. Tijd voor vernieuwing! Begin vandaag nog met opruimen en opfrissen. Maak ruimte, haal de bezem door je huis en geef hoekjes en spullen een nieuwe twist! Met een beetje eigen creativiteit en de inspirerende ideeën & slimme DIY’s van Karwei maak je van je huis iets moois.

Duurzaamheid, hergebruiken en upcyclen

Duurzaamheid, hergebruiken en upcyclen: we houden er allemaal van! Ook dit voorjaar zie je dit terug in de woontrends. Naast een aantal planten in je huis die niet mogen ontbreken, gaan we ook steeds meer kijken naar slimme en duurzame oplossingen. Kijk eerst goed naar dingen, voordat je ze weg wilt gooien. Misschien kun je er iets ontzettends tofs en unieks van maken. Hang een oude ladder aan het plafond met hangplanten en lampen. Dat is pas origineel, en duurzaam!

Als je helemaal wilt uitpakken op duurzaamheid, dan is de woontrend urban jungle iets voor jou. Binnen deze trend is het belangrijk dat je natuurlijke kleuren helemaal tot recht laat komen door middel van het gebruik van grote kamerplanten. Gebruik daarnaast mooie woonaccessoires, zoals een leuke sidetable met tegels, om een persoonlijke touch te geven aan deze huistrend.

Natuurlijke kleuren en opvallende prints

Het voorjaar van 2022 heeft prachtige woontrends! Als je goed om je heen kijkt, zijn er overal nieuwe mogelijkheden om plekjes beter, spannender of gezelliger te maken. Opruimen, duurzamer wonen en grote spiegels zijn belangrijke elementen die je terugziet in de interieurs. Natuurlijke kleuren en opvallende prints blijven terugkomen in het behang, de meubelen en woonaccessoires. Ontdek met Karwei Wooninspiratie hoe je makkelijk, betaalbaar en snel een heel nieuw interieur creëert.

Interieurtrends en accessoires dit voorjaar

De interieurtrends voor dit voorjaar richten zich vooral op de nieuwste accessoires. Voeg leuke accessoires toe die aansluiten bij de kleuren die je gebruikt voor de muren. Een mooie spiegel helpt snel met het creëren van extra ruimte. Ook een open kast met gekleurd vak aan de achterkant geeft jouw woonkamer een unieke uitstraling.

Volg ons en mis niets!