Trends en nieuws

Wil je alles weten over de nieuwste woontrends en de laatste nieuwtjes over de inrichting van je huis? 2021 is het jaar van slim, stijl, sfeer en van jou. Geef je interieur een nieuwe draai. Ontdek op Karwei onze nieuwste producten en laat je verrassen door de laatste woontrends.

Ontdek de woontrends van het voorjaar 2021

Het voorjaar van 2021 staat in het teken van nieuwe plannen maken. Voor jezelf, maar ook voor in je huis. Want je interieur verdient een nieuwe draai, na een lange periode van veel thuis en binnen zijn. Tijd voor vernieuwing! Begin vandaag nog met opruimen en opfrissen. Maak ruimte, haal de bezem door je huis en geef hoekjes en spullen een nieuwe twist! Met een beetje van jouw creativiteit en de inspirerende ideeën & slimme DIY’s van Karwei maak je het hélemaal van jou!
Voorjaarstrends 2021

Interieur trends en nieuws

Wat zijn de lampen van 2021? Welke kleurtrends zijn er dit jaar en met welke materialen combineer je deze? Karwei heeft weer alle laatste gave nieuwtjes en trends op het gebied van interieur voor je op een rij gezet. Zo mooi! Kom op ideeën voor kleuren, accessoires en allemaal slimme oplossingen voor in huis. Ontdek de wooninspiraties van Karwei en geef je huis wat het verdient (en jij ook!).
Interieur trends en nieuws

De nieuwste tuintrends van 2021

Wat zijn de tuintrends van 2021? Elk tuinseizoen gaat Karwei op zoek naar de nieuwste trends en producten. Laat je inspireren door nieuwe thema's, hippe tuinaccessoies en de laatste en praktische tuintips.
Tuin trend hotel chique

De trends van het najaar van 2020

Het najaar van 2020 bestond uit prachtige woontrends waarbij veilig, duurzaam en rust belangrijke elementen zijn die je nog elke dag terugziet in veel interieurs. Zachte tinten en natuurlijke materialen blijven terugkomen in meubelen en accessoires. Laat je inspireren door Karwei en bekijk onze tips.

Volg ons en mis niets!