Trends en nieuws

Ben je benieuwd naar de nieuwste woontrends en de laatste nieuwtjes over de inrichting van je huis en tuin? Kom op leuke ideeën en ontdek onze wooninspiraties, zodat jij de interieurstijl vindt die bij je past. Geef je interieur een nieuwe look met onze nieuwste producten en maak van jouw huis de fijnste plek.

De nieuwste tuintrends van 2023

Laat de zon maar komen, want de nieuwste tuintrends zijn er weer. Elk tuinseizoen gaan we op zoek naar de laatste trends en nieuwste tuinproducten. Ontdek de nieuwe tuinstijlen, de verschillende lounge sets, toffe tuinaccessoires en de laatste tuin-ideeën. Maak van jouw tuin dit jaar weer een groot feest!
Tuintrends van 2023

De woontrends van het voorjaar 2023

Het voorjaar van 2023 staat in het teken van nieuwe plannen maken. Voor jezelf, maar ook voor in je huis. Want je interieur verdient een nieuwe look, na een lange periode van veel thuis en binnen zijn. Tijd voor vernieuwing! Begin vandaag nog met opruimen en opfrissen. Maak ruimte, haal de bezem door je huis en geef hoekjes en spullen een nieuwe twist! Met een beetje eigen creativiteit en de inspirerende ideeën & slimme DIY’s van Karwei maak je van je huis iets moois.
Voorjaarstrends 2023

Interieur trends en nieuws

Ontdek de nieuwste trends voor behang, verf, vloeren, lampen en raamdecoratie. En alle laatste nieuwtjes voor je interieur. Wij blijven in beweging, maar de trends ook! Daarom zetten we alle laatste gave tips en trends op het gebied van interieur voor je op een rij. Laat je inspireren door onze ideeën voor kleuren, accessoires en allemaal slimme oplossingen voor in huis. Maak je thuis fijn!
Interieur trends en nieuws

De trends van het najaar van 2022

Het najaar is de mooiste tijd om jezelf en je huis een nieuwe boost te geven! Een frisse vibe in huis door nieuwe kleuren en materialen, die je energie en rust brengen. We hebben speciaal voor jou de allernieuwste woontrends op een rijtje gezet, zodat je lekker kunt snuffelen wat het beste bij je past. De trends van dit najaar zijn geïnspireerd door Bos & Zand. Veel kleurrijke groen- en bruintinten uit de natuur zie je terug, mooi warm en veilig. En de stijlvolle sereniteit van zand, zachte kleuren en natuurlijke materialen zoals mycelium. Veel plezier met de toffe najaarstrends van 2022!
Najaarstrends 2022 Karwei

Volg ons en mis niets!