Trends en nieuws

Ben je benieuwd naar de nieuwste woontrends en de laatste nieuwtjes over de inrichting van je huis en tuin? Kom op leuke ideeën en ontdek onze wooninspiraties, zodat jij de interieurstijl vindt die bij je past. Geef je interieur een nieuwe look met onze nieuwste producten en maak van jouw huis de fijnste plek.

De nieuwste tuintrends van 2024

Laat de zon maar komen, want de nieuwste tuintrends zijn er weer. Elk tuinseizoen gaan we op zoek naar de laatste trends en nieuwste tuinproducten. Ontdek de nieuwe tuinstijlen, de verschillende lounge sets, toffe tuinaccessoires en de laatste tuin-ideeën. Maak van jouw tuin dit jaar weer een groot feest!
Tuintrends van 2024

De woontrends van het voorjaar 2024

Laat je inspireren door de nieuwe woontrends van dit voorjaar. Ontdek de nieuwste trends voor verf, behang, raamdecoratie, verlichting en vloeren. In het voorjaar willen we graag iets nieuws in huis, iets anders, maar vaak weten we niet wat. Bekijk hier alle trends en wooninspiratie, en kom op mooie ideeën voor jouw huis. Samen met een beetje eigen creativiteit en Karwei maak je van je huis iets moois.
Voorjaarstrends 2024

Interieur trends en nieuws

Ontdek de nieuwste trends voor behang, verf, vloeren, lampen en raamdecoratie. En alle laatste nieuwtjes voor je interieur. Wij blijven in beweging, maar de trends ook! Daarom zetten we alle laatste gave tips en trends op het gebied van interieur voor je op een rij. Laat je inspireren door onze ideeën voor kleuren, accessoires en allemaal slimme oplossingen voor in huis. Maak het nog mooier thuis!
Interieur trends en nieuws

De trends van het najaar van 2023

Het najaar is de mooiste tijd om jezelf en je huis een nieuwe boost te geven! Een frisse wind in huis door nieuwe kleuren en materialen, die je energie en rust brengen. Bekijk de allernieuwste woontrends, zodat je lekker kunt ontdekken wat het beste bij je past. De trends van dit najaar geven je woonstijl meer pit! Durf een naturel basis te combineren met vormen, texturen en kleur. Spice it up dit najaar!
Najaarstrends 2023 Karwei

Volg ons en mis niets!