Trends en nieuws

Ben je benieuwd naar de nieuwste woontrends en de laatste nieuwtjes over de inrichting van je huis en tuin? Kom op leuke ideeën en ontdek onze wooninspiraties, zodat jij de interieurstijl vindt die bij je past. Geef je interieur een nieuwe look met onze nieuwste producten en maak van jouw huis de fijnste plek.

Ontdek de woontrends van het voorjaar 2022

Het voorjaar van 2022 staat in het teken van nieuwe plannen maken. Voor jezelf, maar ook voor in je huis. Want je interieur verdient een nieuwe look, na een lange periode van veel thuis en binnen zijn. Tijd voor vernieuwing! Begin vandaag nog met opruimen en opfrissen. Maak ruimte, haal de bezem door je huis en geef hoekjes en spullen een nieuwe twist! Met een beetje eigen creativiteit en de inspirerende ideeën & slimme DIY’s van Karwei maak je van je huis iets moois.
Voorjaarstrends 2022

De nieuwste tuintrends van 2022

Laat de zon maar komen, want de nieuwste tuintrends van 2022 zijn er weer. Elk tuinseizoen gaat Karwei op zoek naar de laatste trends en nieuwste tuinproducten. Ontdek de nieuwe tuinstijlen, de verschillende lounge sets, toffe tuinaccessoires en de laatste tuin-ideeën. Maak van jouw tuin dit jaar weer een groot feest!
Tuintrend 2022 naturel

Interieur trends en nieuws

Laat je inspireren door de nieuwste trends, voor behang, verf, vloeren en lampen. Maar bekijk ook de trendy kinderkamers en raamdecoraties. Wij blijven in beweging, maar de trends ook! Daarom zetten we alle laatste gave nieuwtjes en trends op het gebied van interieur voor je op een rij. Laat je inspireren door onze ideeën voor kleuren, accessoires en allemaal slimme oplossingen voor in huis. Maak je thuis fijn!
Interieur trends en nieuws

De trends van het najaar van 2021

Boost je energie met een fris interieur! Speciaal voor jou hebben we de allerlaatste woontrends voor je in beeld gebracht. Ga all out met prints, kleur en textuur, vind rust in zachte tonen en vormen of zoek de perfecte balans tussen oud en nieuw. Dit najaar heeft weer toffe trends. Proef van het rijk gevulde palet aan smaakmakers en voed jezelf met inspiratie. Ontdek welke najaarstrend het beste past bij jou!
Najaarstrends 2021 Karwei

Volg ons en mis niets!