Meer informatie
Meer informatie


4 resultaten
Solar verwarming Kappa
22 klantreviews
Breedte: 78.0cm Hoogte: 72mm Lengte: 106.0cm
Verleng het zwemseizoen met deze milieuvriendelijke solarverwarming. Geschikt voor elk type zwembad, zowel in- als bovengronds. Gemakkelijk in gebruik, simpel te installeren, di... Verleng het zwemseizoen met deze milieuvriendelijke solarverwarming. Geschikt voor elk type zwemb...
109.
00
Bekijk alles in zonneverwarming zwembad
Zwembad warmtepomp Qlima SPHP 130
Breedte: 38.5cm Hoogte: 28.0cm Lengte: 40.0cm
De zwembad warmtepomp Qlima SPHP 130 verwarmt elk willekeurig opblaaszwembad (volume van 8 - 16 m³ ) voorzien van pomp en filter. Wat heb je als consument nodig? Een opzet bad m... De zwembad warmtepomp Qlima SPHP 130 verwarmt elk willekeurig opblaaszwembad (volume van 8 - 16 m...
329.
00
Bekijk alles in warmtepomp
Solar bol Pyramid
15 klantreviews
Breedte: 59.4cm Hoogte: 28.5cm Lengte: 59.4cm
Verleng het zwemseizoen met deze solar bol verwarming. Maakt gebruik van zonenergie en bespaart dus op de kosten. Eenvoudige installatie en werkt op elke zwembadpomp. 1 bol is v... Verleng het zwemseizoen met deze solar bol verwarming. Maakt gebruik van zonenergie en bespaart d...

Zwembad verwarming kopen?

Ben jij op zoek naar een efficiënte en milieuvriendelijke manier om je zwembad te verwarmen? Dan is zwembad verwarming op zonne-energie de ideale oplossing voor jou. Met zwembad verwarming op solar creëer je een aangename watertemperatuur, zodat je op elk gewenst moment kan zwemmen.

Duurzame zwembad verwarming

Wanneer je het hele zwemseizoen wilt genieten van je zwembad, is het essentieel om het water te verwarmen. Een duurzame en efficiënte keuze is dan om dit te doen met een natuurlijke energiebron: de zon. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Want je zult merken dat je aanzienlijk gaat besparen op energiekosten.

Hoe werkt verwarming op zonne-energie?

Zwembad verwarming op solar maakt gebruik van de onuitputtelijke kracht van de zon. Zonnecollectoren vangen zonlicht op om het water te verwarmen. Het verwarmde water wordt vervolgens teruggevoerd naar het zwembad, waardoor de watertemperatuur geleidelijk stijgt. Het systeem bestaat uit verschillende onderdelen:

Zonnecollectoren

Bij Karwei hebben we verschillende soorten zonnecollectoren in ons assortiment, zoals zonnepanelen en solar bollen. Beide types zijn uitermate goed in staat om de warmte van de zon te absorberen. Het aantal collecteren dat jij nodig hebt, is afhankelijk van de inhoud van jouw zwembad. Je kan de collectoren eenvoudig op het dak van je huis, een poolhouse of een andere zonnige locatie plaatsen.

Bypass voor doorstroming

Een essentieel onderdeel van het verwarmingssysteem is de bypass. Hiermee kan je de doorstroming van water naar de zonnecollectoren regelen, de hoeveelheid water aanpassen en zo de ideale watertemperatuur bepalen. Alles wat je nodig hebt om je zwembad te verwarmen, koop je eenvoudig online bij Karwei.

Zwembad verwarming kopen bij Karwei

Onze zwembad verwarming is compatibel met verschillende zwembadsystemen en wordt geleverd met duidelijke instructies, zodat je zelf aan de slag kan gaan. Als je de installatie toch liever aan professionals overlaat, kunnen we je ook helpen. Neem contact met ons op of bezoek een bouwmarkt in jouw buurt, onze medewerkers adviseren je graag zodat jij optimaal kan genieten van jouw zwembad.

Recent bekeken