Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Bewegingsmelders & sensoren

18 resultaten
Bekijk de TOP 10

Bewegingsmelders & sensoren kopen

Overweeg je om een bewegingsmelder of sensor te kopen? Een bewegingsmelder heeft een aantal grote voordelen! Het biedt zowel comfort, als veiligheid. Comfort omdat je er nooit meer zelf aan hoeft te denken om de buitenlamp aan te zetten wanneer je jouw huis verlaat. Als je dan in de avond thuis komt van een gezellige avond met je vrienden, brandt de buitenlamp direct wanneer het jouw bewegingen detecteert. Zo kun je met gemak je fiets op slot zetten en je huis naar binnen gaan.

Daarnaast biedt het ook veiligheid. Zo schrikt het ongenodigde gasten af wanneer deze in de buurt van het huis komen en er opeens een lamp aanspringt. Zo kun je altijd met een veilig gevoel op vakantie gaan. Meer informatie over het beveiligen van je huis? Binnen 30 minuten kan je al jouw huis beveiligen.

Bewegingsmelder buiten

Een bewegingsmelder gebruik je in principe altijd buiten. Naast dat het zorgt voor comfort en veiligheid, werkt het ook nog eens energiebesparend. Omdat er enkel licht brandt wanneer er daadwerkelijk iemand is, en de lamp niet langer brandt dan noodzakelijk, bespaar je al snel een hoop energie dan wanneer de lamp de hele avond brandt!

Bij KARWEI zijn bewegingsmelders en sensoren van verschillende topmerken te koop. Weet je al precies welke je nodig hebt? Bestel deze dan direct hier in onze webshop. Ook kun je altijd een keertje langskomen bij een bouwmarkt bij jou in de buurt. Bewegingsmelders zijn bij KARWEI altijd aantrekkelijke geprijsd.

Recent bekeken