Tuin ideeën, inspiratie en decoratie

Droom je van een strakke, moderne tuin of ga je liever voor een botanische sfeer? Bij KARWEI vind je stylingtips en leuke DIY projecten om zelf mee aan de slag te gaan. Laat je inspireren!

Volg ons en mis niets!

Tuin ideeën van KARWEI

Wanneer je een tuin hebt, wil je daar natuurlijk van genieten wanneer het mooi weer is. Voor de één is de tuin een heerlijke plek om met de planten, bloemen en al het andere mooie van de natuur bezig te zijn. Voor de ander is de tuin voornamelijk een fijne plek om tot rust te komen of gezellig bij elkaar te komen. Hoe dan ook wil je een tuin hebben die leeft en waar je in warme tijden van kunt genieten. Vind hier allerlei tuin ideeën om van jouw tuin iets moois te maken!

We bieden je tuinadvies voor kleine tuinen, grote tuinen, smalle tuinen, ronde tuinen, oftewel: alle soorten tuinen! Denk aan een urban jungle of een moderne tuin stijl, zoals de strakke tuin met een ‘Hotel Chique’ thema. Binnen deze stijl geldt: less is more. Deze strakke tuin is minimalistisch en heeft klasse. Kies voor mooie designer meubels, plaats ze op een verhoging in de tuin en creëer zo een ruimtelijk gevoel. Maar dit is niet de enige definitie van een moderne tuin. Zo komt de ‘Urban Hangout’ tuintrend ook steeds meer voor. Dit is een hippe stijl waarin je de woonkamer in een botanische tuin plaatst. Mix veel groen met huiselijk elementen en creeër zo een wilde urban jungle. Scrol door deze pagina en vind hier nog meer nieuwe tuin ideeën!

Tuinadvies voor allerlei type tuinen

Met een grote tuin kun je volledig uitpakken, maar met kleine tuinen valt natuurlijk ook goed te werken. Speel bijvoorbeeld met vele accessoires om van je kleine tuin een knusse tuin te maken.

Werk ook efficiënt en maak bijvoorbeeld van de restanten betontegels een plantenbak, of speel met kleuren en combineer planten met een opvallende tint op de muur. Vind op deze pagina de laatste kleurentrends voor in de tuin om jouw favoriet te kiezen. Denk daarnaast ook aan tuinadvies omtrent schuttingen. Wanneer je een kleine tuin hebt, werkt de bamboe trend goed om op een subtiele wijze toch sfeer te creëren. Zet deze stijl door met verschillende rotan meubels omringd door vele planten en opvallende plantenpotten voor een natuurrijke tuin. Een donkere schutting van steenstrips zou daarnaast goed werken in een grotere tuin. Zo geef je de tuin een strakke, industriële look mee.

Op deze pagina doe je verder allerlei DIY-ideeën op om je tuin af te maken met een persoonlijke touch! Maak met de tuin ideeën van KARWEI een unieke, sfeervolle tuin en geniet binnen de kortste keren van een barbecue in de meest stijlvolle tuin van de buurt!