Maak je eigen luxe kunstwerk

Maak je eigen luxe kunstwerk

De trend City Loft staat voor het gebruik van luxe en rijke materialen die zorgen voor internationale allure in je interieur. Met deze DIY laat ik je zien hoe je met een potje gouden verf ook zelf aan de slag kunt gaan om deze luxe uitstraling in huis te brengen.

Maak je eigen luxe kunstwerk stap 1
stap 1

Zagen

Laat het underlayment in de bouwmarkt op maat zagen (60x40 cm) zodat je thuis direct aan de slag kan met het schilderwerk! Beschilder het op maat gezaagde deel aan beide zijden in zijn geheel in een blauwe tint en laat dit goed drogen.

"Maak je eigen luxe kunstwerk stap 2
stap 2

Bepaal het patroon

Bepaal het patroon wat je goud wil schilderen met lijnen tape. Het gedeelte tussen de lijnen wordt straks goud geschilderd zodat er een strak patroon zichtbaar wordt.

Maak je eigen luxe kunstwerk stap 3
stap 3

Schilder de gecreëerde stroken goud

Schilder de gecreëerde stroken goud en laat dit goed drogen. Na het drogen kan de tape verwijderd worden. Doe dit voorzichtig zodat je de onderlaag niet meetrekt.

Maak je eigen luxe kunstwerk stap 4
stap 4

Wandhaakjes

Maak het patroon zo gek of symmetrisch als je zelf wilt. Als laatste stap kun je de plaat aan de achterzijde nog twee wandhaakjes geven.

In dit geval heb ik er in de styling voor gekozen om de lijst neer te zetten. Maar je kan de lijst natuurlijk ook laten pronken aan de muur.

Stijl je zelf gemaakte schilderij af door het te combineren met een groepje andere lijsten en accessoires en je eigen luxe City Loft-hoekje is een feit!

Volg ons en mis niets!

Geschreven door:

Anouk ten Have

Hi! Ik ben Anouk ten Have, stylist, creatief brein en altijd bezig met het spotten van nieuwe trends! Ik geef jullie graag een kijkje in mijn werkzaamheden en neem jullie daarbij mee in mijn styling en klusavonturen.