Is Smart LED-verlichting iets voor mij?


Maak je huis slim met betaalbare smart lampen. Je bepaalt zelf de sfeer en bespaart op je energiekosten. En je hebt geen hub nodig: je bedient alles via een app!Lees meer

Hulp nodig bij elektra?


Wil je verlichting ophangen of elektra aanleggen, maar laat je het liever door een vakman doen? Karwei werkt met specialisten die de klus voor je uitvoeren.

Lamp laten ophangen
De bouwmarkt met smaak
Alles voor jouw interieur
Al 45 jaar een vertrouwd adres
Bezorgen waar en wanneer je wilt

Verlichting kopen bij Karwei

Verlichting kopen bij Karwei

Een van de eerste behoeften in huis is goede verlichting. Er bestaan verschillende soorten verlichting, deze moeten in de juiste verhouding tot elkaar staan om een optimaal resultaat te bereiken. Van basisverlichting tot accentverlichting en functionele verlichting, bij Karwei vind je verlichting voor alle doelen, elke ruimte en in vele stijlen.

Van basisverlichting tot functionele verlichting

Bij Karwei voorzien wij jou in alle soorten verlichting. Daarom vind je bij onze basisverlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting om je huis optimaal en mooi te verlichten:

Basisverlichting

De verlichting begint bij de basisverlichting, functioneel en gericht op het verlichten van de gehele kamer. De basisverlichting vind je bij Karwei in:
- Plafondlampen
- Vloerlampen
- Hanglampen
- Buiten- en tuinverlichting

Functionele verlichting

Naast basisverlichting is er ook functionele verlichting, gericht om een specifieke plek in huis te verlichten of te accentueren. Functionele verlichting is vaak feller dan de basisverlichting en is een aanvulling op de basisverlichting. Denk hierbij aan onderbouwverlichting in de keuken. Ook wil je soms iets benadrukken, zonder dat het echt specifiek functioneel is, dit noemen we accentverlichting. Denk hierbij aan een mooi schilderij en andere kunstwerken die je extra wilt benadrukken. Basisverlichting en accentverlichting vind je bij Karwei in:
- Spots
- Badkamerverlichting
- Keukenverlichting
- LED-strips

Sfeerverlichting

Daarnaast bestaat er ook sfeerverlichting, waarmee je een fijne en rustgevende ambiance creëert. Deze soort verlichting kruist enigszins met basisverlichting en functionele verlichting, alleen is sfeerverlichting minder fel en vaak met een warme, gele gloed. Sfeerverlichting vind je bij Karwei in:
- Bureaulampen
- Feestverlichting
- Snoerboeren
- Tafellampen
- Wandlampen

Alle soorten verlichting voor iedere kamer

De woonkamer is het hart van je huis, hier wil je dus echt sfeer creëren. Dit doe je door een goede balans te vinden in basisverlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting. Door gebruik te maken van een dimmer kun je eenvoudig de lichtsterkte instellen, zo creëer je gemakkelijk sfeer of functioneel licht. De keuken vraagt om meer functionele verlichting. Je moet goed kunnen zien wat je doet, wanneer je bijvoorbeeld je wortels snijdt. In de keuken kun je naast de basisverlichting, onderbouwverlichting of railverlichting aanbrengen. Op de slaapkamer wil je naast basisverlichting ook functionele verlichting, zoals een leeslampje. De badkamerverlichting moet zowel fel en helder (voor het scheren), als wat sfeervoller zijn (wanneer je in bad gaat). In de garage of werkschuur heb je een ander soort verlichting nodig, werkverlichting. Dit moet helder zijn en een groter oppervlak verlichten. Ook buitenshuis heb je behoefte aan verlichting, bijvoorbeeld voor het verlichten van je tuinpad, vergeet dan niet buiten- en tuinverlichting in je lichtplan mee te nemen.

Verlichting kopen: webshop en bouwmarkt

Bekijk ons volledige assortiment verlichting en koop je producten in de webshop of in een Karwei-bouwmarkt bij jou in de buurt. Ook is er regelmatig een aanbieding of actie op verlichting, zowel in de webshop als in de bouwmarkt. Bekijk online onze aanbiedingen- en actiepagina voor de meest actuele koopjes. Heb je eerst meer informatie en inspiratie nodig over welke verlichting precies te gebruiken in huis? Bekijk dan ons advies over lichtplannen en breng een goed balans van sfeerverlichting en functionele verlichting in huis!

Recent bekeken