tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Gipsplaten

9 resultaten

Gipsplaat kopen bij KARWEI

Heb je een grote zolderkamer maar zou je hier graag toch een kleine studeerkamer of een extra kinderkamer in willen plaatsen? De beste manier om dit te doen is met behulp van gipsplaten. Een gipsplaat kun je dan als scheidingswand gebruiken. Het voordeel van het gebruik van een gipsplaat is dat je deze er gemakkelijker in kunt zetten dan bijvoorbeeld een stenen muur.

Let wel goed op, wanneer je een gipsplaat gaat kopen, in welke ruimte je de plaat gaat plaatsen. Is dit bijvoorbeeld in de badkamer? Dan heb je een andere soort gipsplaat nodig dan bijvoorbeeld op zolder. De badkamer is een vochtige ruimte en je gipsplaten moeten hier goed tegen kunnen, zodat jij er extra lang van kunt genieten!

Gipsplaat plafond

Je kunt ook gipsplaten gebruiken voor het afwerken van het plafond. Hiermee creëer je een mooie en strakke look. Zo krijgt je kamer een moderne uitstraling. Super tof om te combineren met design meubels. Laat je inspireren op onze inspiratiepagina. Hier kun je ons online woonmagazine bekijken waar we de nieuwste trends en onze tips laten zien. Wil je graag weten hoe je gipsplaten aanbrengt op het plafond? Bekijk dan hier ons klusadvies. Deze neemt je stap voor stap door het proces mee.

Gipsplaten van KARWEI

In de collectie van KARWEI vind je gipsplaten in verschillende afmetingen, dikte en gewicht, allemaal van een hoge kwaliteit. We hebben dus altijd wel die ene plaat die jij nodig hebt om jouw huis nóg fijner te maken. Bekijk hier in onze webshop ons gehele aanbod. Bij KARWEI vind je gipsplaten altijd wel voor een aantrekkelijke prijs.

Recent bekeken