Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
Cetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend RAL 7035 lichtgrijs zijdeglans 750 ml
2 klantreviews
Beoogd gebruik: Gevelbetimmeringen, Deuren en kozijnen Geschikt voor: Gevelbetimmeringen, Deuren en kozijnen
Cetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend RAL 7035 lichtgrijs zijdeglans 750 ml is een oplosmiddelhoudende buitenbeits, verkrijgbaar in diverse kleuren met een mooie zijdegla... Cetabever meesterbeits deur & kozijn dekkend RAL 7035 lichtgrijs zijdeglans 750 ml is een oplosmi...
35.
49
Bekijk alles in beits

RAL 7035: lichtgrijs kopen bij KARWEI

Ben je van plan om binnen of buiten je huis te gaan verven, dan is een keuze maken uit een van de RAL kleuren de eerste stap die je zet. Wil je wel graag wat kleur gebruiken zonder dat het te opzichtig wordt? Dan is lichtgrijs met RAL 7035 echt iets voor jou. De lichtgrijze kleur geeft net dat beetje meer en is heel goed te combineren met andere kleuren. Merken zoals Sigma, Flexa, Histor en Sikkens hebben deze kleur in het assortiment. Bekijk online bij KARWEI het volledige assortiment RAL 7035 verven.

RAL 7035 voor binnen- en buitengebruik

Ieder verfproject heeft specifieke eisen wanneer je verf gaat toepassen. Je spullen buiten worden blootgesteld aan onder andere zonlicht en regen en hebben een andere bescherming nodig dan je spullen binnen. Het is dan ook niet voor niets dat merken zoals Sigma, Flexa, Histor en Sikkens onderscheid maken tussen verf voor binnen- en buitengebruik. Daarnaast wordt er ook onderscheid gemaakt in de mate van glans van je verf door een aanbod van verf in mat, hoogglans of zijdeglans. Het is aan jou welke uitstraling je RAL 7035 moet hebben.

Lichtgrijs in mat, hoogglans of zijdeglans kopen

Is lichtgrijs je favoriete kleur, haal dan direct al je benodigdheden bij ons in de bouwmarkt zodat je snel kunt starten met schilderen. Heb je nog vragen of wil je graag advies om je klus tot een goed einde te brengen? Vraag dan een van onze medewerkers om je verder te helpen. Uiteraard bestel je ook wanneer het jou uitkomt je benodigdheden online. Kijk hier dan ook direct voor klusadvies, zoals bijvoorbeeld over een plafond schilderen of hoe je een ijzeren hekwerk schildert.

Recent bekeken