Vensterbank kopen

Een vensterbank draagt bij aan het creëren van een bepaalde sfeer in jouw huis. Kies je voor een natuurlijk materiaal of juist voor kunststof? Met een natuurlijk materiaal geef je jouw kamer een organische sfeer en met kunststof juist meer een moderne uitstraling. Ook de diepte kan van belang zijn voor het comfort en bepaald ook weer de uitstraling. Allemaal factoren waar je rekening mee kunt houden voordat je een vensterbank gaat aanschaffen. Heb je eenmaal de juiste gevonden, dan geeft de vensterbank net die finishing touch aan jouw droominterieur.

Vensterbanken bieden het perfecte podium voor de styling van je huis. Zowel voor de smalle vensterbank als het bredere exemplaar zijn er tal van mogelijkheden om deze helemaal aan te passen aan jouw wensen. Zet er bijvoorbeeld planten op of mooie vazen met bloemen, en niet te vergeten de kaarsen of waxinelichtjes. Je kunt hier echt allerlei sfeermakers kwijt die je, bijvoorbeeld seizoensafhankelijk, weer eenvoudig kunt verwisselen.

Vensterbank hout

Kies je voor een houten vensterbank dan biedt dit vele voordelen. De houten variant is bij ons in verschillende uitvoeringen te verkrijgen en eenvoudig perfect op maat te maken. Wil je graag een natuurlijke uitstraling in jouw interieur, dan kun je kiezen voor een neutrale onbewerkte houten plank die je vervolgens met een mooie houtbeits warmte en diepte meegeeft. Ook kun je een vensterbank van hout heel gemakkelijk en snel in iedere gewenste kleur schilderen. Wil je graag je oude vensterbank vervangen? Bekijk ons klusadvies over het vervangen van je oude vensterbank voor een nieuwe.

Wil je een nieuwe vensterbank kopen? Bekijk hier online ons uitgebreide assortiment en kom een keertje langs bij een bouwmarkt bij jou in de buurt. We helpen je graag verder op weg!

Recent bekeken