Buitenelektra kopen bij KARWEI

Ook buiten heb je elektra nodig. Dat is zelfs vaker zo dan veel mensen op het eerste gezicht denken. Het meest voor de hand liggende gebruik van buitenelektra? Buitenverlichting. Als je je tuin wil verlichten, heb je daar ook elektriciteit en buitenkabels voor nodig. KARWEI biedt je alles dat je hiervoor nodig hebt, van waterbestendige contactdozen tot tijdschakelklokken voor in je tuin. Met zo’n schakelaar zorg je er eenvoudig voor dat je buitenverlichting alleen aan gaat als het donker is. Nog beter is wellicht een schemerschakelaar. Deze hoef je niet van seizoen op seizoen opnieuw in te stellen en reageert automatisch op de omgevingslichtsterkte. KARWEI maakt het je gemakkelijk.

Toepassingen van buitenelektra

Het aanleggen van verlichting is een bekende toepassing van buitenelektra. Ook een tuinhuis voorzien van elektra is een mogelijkheid. Zeker voor wie zijn tuinhuis graag als werkplaats wil gebruiken is dat noodzakelijk, omdat elektrisch gereedschap anders niet te gebruiken is. Met elektra en buitenkabels zorg je dat je jouw elektrische tuingereedschap overal in de tuin kunt gebruiken. Niet alle gereedschap maakt immers gebruik van een accu.

Waterbestendige buitenelektra

Buitenelektra verschilt van reguliere elektra, omdat het beter bestendig is tegen water en vocht. Dat geldt ook zeker voor de tuinelektra van KARWEI. We hebben bijvoorbeeld (spat)waterbestendige contactdozen met dop, buitenkabels en buizen om je elektra door te geleiden. Omdat onze elektra in principe alleen spatwaterbestendig is, blijft het noodzakelijk om goed na te denken over de plaatsing en inrichting van je elektra. Het verdient altijd aanbeveling om elektra zo mogelijk onder een afdak of op een beschutte plek te plaatsen.

Buitenelektra online bestellen

De meeste producten uit ons assortiment (buiten)elektra zijn relatief klein en dus eenvoudig te bezorgen. Bestel daarom al je elektra online bij KARWEI. Wij bezorgen je producten in één pakket bij je thuis. Weet je nog niet zeker wat je nodig hebt? In elk van onze bouwmarkten geven onze specialisten graag advies over het aanleggen van elektra in je tuin. Zij vertellen je welke producten je nodig hebt om het resultaat te bereiken dat je voor ogen hebt.

Recent bekeken