Screen

Een screen is de perfecte oplossing als je weinig ruimte hebt. Screens worden geleverd met glasvezeldoek, dat een opengeweven structuur heeft, waardoor doorkijk van binnen naar buiten mogelijk is. Een screen is goed bestand tegen weersinvloeden.

  • Binnenvallend zonlicht en warmte worden tot 84% gefilterd.
  • Al onze screens worden op maat gemaakt.
  • Verschillende screendoekkleuren.
  • Diverse bedieningsmogelijkheden.
  • Maximaal 300cm breed en 240cm hoog.
  • Standaard geleverd met een bandopwinder buiten links of rechts.

Ritsscreen

Bij ritsscreens zit er aan de zijkanten van het doek een rits die door de geleiders loopt. Daardoor kan een ritsscreen ook als hor gebruikt worden.

  • Op maat gemaakt.
  • Verschillende doekkleuren en bedieningsmogelijkheden.
  • Maximaal 300cm breed en 300cm hoog.
  • Standaard geleverd met een slingerstang buiten links of rechts

Uitvoering frame
Voor het frame van de (rits)screen kan je kiezen uit de standaard kleuren zilver metallic, crème wit gemoffeld (RAL 9001), wit (RAL 9010) of antraciet (RAL 7016).
Download de buitenzonwering brochure.

Start met samenstellen
Screens
maatwerk
Op zoek naar screens op maat? Keuze uit verschillende kleuren en bedieningsmechanismes. Stel hier eenvoudig en snel jou perfecte zonwering samen. Op zoek naar screens op maat? Keuze uit verschillende kleuren en bedieningsmechanismes. Stel hier...

Screens kopen bij KARWEI

Een screen is de perfecte zonwering als je weinig ruimte hebt. De screen is namelijk met een aluminium frame rondom het raam gemonteerd, waardoor je het gehele raam, en dus jouw kamer, van de zon kunt weren. Maar wees niet bang dat je daardoor in het donker komt te zitten. Deze zonnescreens worden geleverd met glasvezeldoek dat een opengeweven structuur heeft, waardoor doorkijk van binnen naar buiten altijd mogelijk is. Binnenvallend zonlicht en warmte worden tot 84% gefilterd. Zo houd je het licht levend, maar verminder je de hitte in huis!

Screens op maat maken

Alle screens van KARWEI worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar tot maximaal 300 centimeter breed en 240 centimeter hoog. Daarbij heb je keuze uit verschillende screendoek- en framekleuren. Voor het frame van de screen kies je uit de standaard kleuren zilver metallic, crèmewit gemoffeld (RAL 9001), wit (RAL 9010) of antraciet (RAL 7016). En wat betreft het doek, daarvoor is de keuze zeer uiteenlopend! Zo vind je altijd een mooi opvallende of juist bescheiden kleur dat past voor jouw raam. Verder zijn er nog verschillende bedieningsmogelijkheden. Kies jij voor een handmatige of elektrische bediening? Ook qua type zonnescreens heb je nog opties. Heb je bijvoorbeeld wel eens van de ritsscreen gehoord die volledig windvast is en ook als hor kan dienen?

Ritsscreen voor in de tuin

Wat een ritsscreen anders maakt, is dat de zijkanten van het doek zijn voorzien van ritsen die door de geleiding lopen. Bij screens zit het glasvezeldoek aan de zijkanten los en deze wordt vastgemaakt met de onderlat in de geleider. Screens kunnen dan gaan klapperen en geluid maken bij windstoten of slechte weersomstandigheden. Een ritsscreen is daarom niet alleen de perfecte bescherming tegen zonlicht, maar ook tegen wind en zelfs insecten. De ritsscreens fungeren namelijk ook als hor. En ook met de ritsscreen wordt het uitzicht nooit verstoord dankzij het glasvezeldoek met een opengeweven structuur. Verder is de voorkap van alle screens altijd afgerond en wordt het standaard geleverd met een bandopwinder buiten links of rechts. Dit is mogelijk bij een screenoppervlakte tot een grootte van 4 vierkante meter.

Heb jij al een bepaald type screen op het oog? Volg de stappen op het online bestelformulier voor een screen op maat en laat hem zo snel mogelijk thuisbezorgen! Wanneer je nog meer advies nodig hebt over de de screens voor zonwering of op zoek bent naar losse onderdelen, kom dan gerust langs bij één van onze bouwmarkten bij jou in de buurt.

Recent bekeken