Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Steigers

5 resultaten
Kamersteiger
verhuurproduct
v.a.
18.
40 /4 uur

Steiger kopen

Ga jij binnenkort klussen aan de buitenkant van je huis? Grote kans dat je een steiger nodig hebt. Een steiger is enorm handig wanneer je bijvoorbeeld de dakgoot opnieuw moet schuren en verven. Met een steiger heb je veel meer bewegingsvrijheid dan met een trap. Daarnaast staan steigers ook nog eens een stuk steviger en zijn daarom ook gelijk een stuk veiliger. De rolsteigers van KARWEI zorgen ervoor dat je gemakkelijk je steiger ook kunt verplaatsen. Ideaal!

Vouwsteiger

Een vouwsteiger is in hoogte te verstellen. Dit werkt heel fijn aangezien je met de steiger zelf gemakkelijk de ideale hoogte kunt bepalen. Wanneer er iets af of bij moet is dat zo gedaan. Daarnaast zitten er wielen onder de steiger. Deze kun je dus makkelijk verplaatsen naar de gewenste plek. et behulp van de vouwsteiger zijn grote renovaties aan het huis zo gedaan!

Altrex steigers

Bij KARWEI bieden we steigers aan van het merk Altrex. Altrex maakt al tientallen jaren steigers van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn dan ook enorm veilig en stabiel.

Wil je steigers kopen? Onze steigers zijn super veilig door middel van het antislip profiel, dubbel geremde wielen en de driehoeksstabilisatoren. Een basisset van KARWEI is eenvoudig uit te breiden en op te bouwen. Daarnaast zijn de steigers van KARWEI altijd aantrekkelijk geprijsd. Bekijk hier ons aanbod en bestel direct!

Recent bekeken