Deurbeslag binnen

431 resultaten
Bekijk de TOP 10

Deurbeslag kopen bij KARWEI

We maken het allemaal dagelijks mee; het openen van deuren. Om deze deuren te kunnen openen heb je deurbeslag nodig. Dit bestaat uit bijvoorbeeld een deurgreep, deurknop, deurkruk en de schilden achter de deurkruk oftewel een rozet. Maar ook een deurbel en een brievenbus maken onderdeel uit van een deurbeslag. En zonder mooi deurbeslag is je interieur niet af. Gelukkig kan je bij KARWEI terecht voor alles wat je nodig hebt voor je deuren dankzij ons breed assortiment. Je smaak en interieurstijl bepaald in grote lijnen wat voor soort deurbeslag je nodig hebt. Waar je vooral op moet letten is dat je voor samenhang moet zorgen.

Deurbeslag voor binnendeuren hebben andere eigenschappen dan voor buitendeuren. Buitendeurbeslag moet inbraakwerend zijn. Om veel voorkomende inbraakmethodes tegen te gaan, zoals de Bulgaarse methode, kun je je voordeur bijvoorbeeld voorzien van het Nemef veiligheidsbeslag SKG3 55mm. Deze zorgt ervoor dat je deurcilinder wordt beschermd. Daarnaast dient een buitendeurbeslag bestand te zijn tegen alle weertypes. Ook voor je binnendeuren heb je verschillende soorten deurbeslag, bijvoorbeeld voor je toilet en badkamer. Je kan hiervoor een deurbeslag nemen met een sluiting om meer privacy te hebben.

Een deur is niet af zonder mooi deurbeslag. Bij KARWEI hebben we een groot assortiment aan deurbeslag met verschillende stijlen, materialen en design. Een sierlijke of strakke deurkruk of deurgreep geeft je kantoor, woning of andere ruimte de finish touch in je interieur. Ben je al voorzien van deurkrukken? Dan kan je ook bij ons terecht voor losse rozetten. Ons deurbeslag is gemaakt uit verschillende materialen zoals messing, aluminium, of RVC. Deze materialen in combinatie met het design naar keuze, zorg jij ervoor dat jouw interieur een mooi geheel plaatje wordt. Of je nu voor landelijk of een modern design wilt gaan, of toch die gehele zwarte variatie. Bij KARWEI hebben we ruime keuze in deurbeslag in onze collectie. Bestel direct online of kom langs onze bouwmarkt en geef jouw deuren de finish touch die ze verdienen.

Recent bekeken