Tape kopen bij KARWEI

Soms is een waterleiding nog in orde maar zit er toch een klein gaatje in. Je kunt dit snel, eenvoudig en goedkoop reparen door het gaatje af te plakken met waterdichte tape. Ook kun je isolatietape vaak goed gebruiken. Wanneer er bijvoorbeeld een kabel versleten is en de elektriciteitsdraden eruit hangen, kun je deze gemakkelijk repareren door er een stukje tape op te plakken.

KARWEI heeft een uitgebreide collectie tape. Voor elke klus die geklaard kan worden met tape ben je bij ons dus aan het juiste adres. Zo hebben we afplaktape, klustape, montagetape, tapijttape en verpakkingstape.

Dubbelzijdig tape

Met dubbelzijdig tape kun je op een snelle manier objecten aan elkaar hechten. Het is eenvoudig in gebruik, heeft een hoge kleefkracht en gaat erg lang mee. Er zijn verschillende manieren om dubbelzijdig tape te gebruiken, zowel voor binnen als voor buiten. Je kunt verschillende objecten aan de muur bevestigen, zoals bijvoorbeeld plinten. Verder is het ook mogelijk om het tapijt aan de ondervloer met tape te bevestigen. Er zijn genoeg manieren om creatief aan de slag te gaan met dubbelzijdig tape. Heb je geen hamer bij de hand om een spijker in de muur te slaan en wil je toch graag dat ene leuke fotolijstje aan de muur hangen? Plak de dubbelzijdig tape op het fotolijstje en bevestig deze aan de muur en klaar is kees!

Afplaktape

Wil je graag de muur verven en vond je het de vorige keer ook zo vervelend dat je per ongeluk een stukje plint mee hebt gepakt? Voorkom dit met afplaktape. Afplaktape zorgt ervoor dat je secuur de plinten en het plafond kunt afplakken, zodat je binnen de lijntjes blijft. Er zijn meerdere mogelijkheden om afplaktape creatief te gebruiken. Creëer de mooiste geometrische vormen met behulp van afplaktape en verf deze in verschillende kleuren. Zo zorg je ervoor dat de muur een eye catcher wordt.

Tape kopen? Bij KARWEI vind je een ruime keuze aan tape die het klussen een stukje gemakkelijker maakt. De mogelijkheden met tape zijn oneindig. Wil je iets aan de muur bevestigen of wil je een gat snel even dichten? Bekijk online ons assortiment of neem een kijkje in de bouwmarkt bij jou in de buurt.

Recent bekeken