Kettingzagen

22 resultaten
Bekijk de TOP 10

Kettingzaag

Voor het grote zaagwerk in je tuin heeft KARWEI de kettingzaag. Je kunt een kettingzaag kopen als je bijvoorbeeld wat groen wilt weghalen in de tuin om zo meer ruimte te creëren voor je tuinmeubilair, maar ook als je tuin een grote make-over nodig heeft. De collectie kettingzagen die KARWEI heeft zijn allemaal compact en erg makkelijk in gebruik, waardoor het geen mannenwerk meer hoeft te zijn. Ideaal dus om lekker mee aan de slag te gaan! Bovendien heeft KARWEI de beste merken kettingzagen uitgekozen voor jou, met onder andere Bosch en Black + Decker. Neem dus snel een kijkje in de online collectie en bestel een kettingzaag die goed bij jou past!

Elektrische kettingzaag

De kettingzagen van KARWEI gaan, net zoals veel andere producten van KARWEI, met hun tijd mee. Naast dat de kettingzagen gebruiksvriendelijk en veilig zijn, zijn de kettingzagen van KARWEI tegenwoordig vaak ook elektrisch. Daardoor hoef je minder rekening te houden met brandstof en zijn deze veel duurzamer in gebruik. Verder zijn de elektrische kettingzagen voorzien van een accu of een lang snoer, waardoor je makkelijk door je hele tuin aan de slag kunt gaan. Wil je weten welke elektrische kettingzaag het beste bij jou past? Kijk dan eens op de productpagina van de elektrische kettingzagen en bestel jouw ideale krachtpatser.

Naast de online collectie kun je ook eens langskomen in een van onze bouwmarkten. Je kunt ook daar een kettingzaag kopen en deze van te voren goed bekijken. Onze medewerkers staan klaar om advies te geven over de kettingzaag waar jij het beste mee aan de slag kunt.