Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Kettingzagen

34 resultaten
Bekijk de TOP 10

Kettingzaag kopen bij KARWEI

Met snoeigereedschap of zelfs een elektrische heggenschaar kun je veel begroeiing de baas, maar voor het serieuze snoei- en zaagwerk bieden alleen kettingzagen uitkomst. Kettingzagen zijn geschikt voor het serieuzere snoeiwerk, en met name geschikt om bomen mee om te zagen of bij te werken. De kettingzagen van KARWEI zijn hoofdzakelijk elektrisch tuingereedschap – je kiest hier uit een accu kettingzaag of een elektrische motorkettingzaag – maar een enkele kettingzaag op benzine vind je ook tussen ons aanbod. Zo ben je al het zwaardere snoeiwerk in je tuin probleemloos de baas.

Elektrische kettingzaag

De meeste kettingzagen in het aanbod van KARWEI zijn elektrische. Een elektrische kettingzaag komt in twee soorten: de accu kettingzaag en de elektrische motorkettingzaag met snoer. Beide leveren de robuuste prestaties die je wellicht van een kettingzaag op benzine gewend bent, maar dan een stuk stiller. Dat is het grote voordeel van een elektrische kettingzaag. Als je buren hebt om rekening mee te houden, dan is een elektrische kettingzaag meestal het beste. Met een verlengsnoer is het bereik van een kettingzaag met snoer bovendien eenvoudig te verlengen, terwijl de krachtige accu's van een moderne accu kettingzaag waarborgen dat je hier goed mee kunt werken.

Kettingzaag op benzine

Benzine is niet langer nodig om de krachtige prestaties te leveren die een kettingzaag nodig heeft. Toch zijn kettingzagen op benzine nog altijd zeer functioneel. Met name voor professionals en voor grote snoeiklussen biedt een kettingzaag op benzine uitkomst. Deze werkt de hele dag lang en is niet afhankelijk van een snoer om te werken. In de land- of bosbouw is dat ideaal. Bovendien vindt dergelijk werk vaak plaats buiten bewoond gebied en zijn er minder mensen die overlast ondervinden van het kenmerkende geluid van een benzine motorkettingzaag.

Online kettingzaag kopen

Werken met een kettingzaag is serieus werk en veiligheid is een belangrijke overweging wanneer je overweegt een kettingzaag te kopen. Loop daarom gerust een KARWEI-bouwmarkt binnen en vraag onze medewerkers om advies over welke kettingzaag te kopen. Vraag ze dan ook gelijk over de nodige voorzorgsmaatregelen en toebehoren. Indien werken met kettingzagen voor jou niets nieuws is, dan bestel je een kettingzaag natuurlijk net zo makkelijk online en heb je waarschijnlijk geen vragen of behoefte aan een advies op maat. Online een kettingzaag kopen is in onze webshop eenvoudig en je profiteert van bezorging aan huis.

Recent bekeken