Zonwering

Zonwering kopen bij Karwei

De zonwering van Karwei beschermt je woning tegen de directe zoninval en houdt op die manier je huis lekker koel. Tijdens de warme zomerdagen voorziet de zonwering je tuin ook nog van de nodige schaduw. Hierdoor kun je ook tijdens deze warme dagen lekker buiten in je tuin zitten zonder dat je direct in de felle zon zit.

Zonwering buiten

Karwei heeft een ruim assortiment zonweringen voor buiten. Onze collectie bestaat uit knikarmschermen, rolluiken en screens. Een knikarmscherm is vooral geschikt voor gebruik boven een terras. Door de zelfdragende constructie heeft het scherm geen hinderlijke steunen zodat je er vrij onderdoor kunt lopen. Een fijne extra kwaliteit van rolluiken is dat ze ook geluidsisolerend werken. En gebruik een screen als zonwering wanneer je hier weinig ruimte voor hebt, deze zitten namelijk direct op het raam gemonteerd. Ze zijn gemakkelijk met de hand te bedienen en zo zet je ze binnen een mum van tijd op de stand die jij op dat moment wenst.

Kun je maar niet dat ene type zonwering vinden dat perfect aansluit bij jouw wensen? Bij Karwei bieden we ook maatwerk aan! Bij ons heb je een ruime keuze in doek- en cassettekleuren zodat je met jouw scherm ook nog eens goed je persoonlijk smaak kunt laten zien. Tevens kun je zelf de bedieningsmogelijkheden bepalen zodat de praktische eigenschappen van de zonwering ook helemaal aan jouw persoonlijke wensen voldoen. Om dit samen te stellen volg je een eenvoudig stappenplan waarmee je gemakkelijk de juiste keuzes maakt.

Wil je een zonwering kopen? Bestel hier direct jouw ideale zonwering en geniet zo snel mogelijk van de verkoelende schaduw! Of kom langs in een van onze bouwmarkten voor een persoonlijk advies.

Recent bekeken