Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


2 resultaten
Sikkens buitenlak hoogglans RAL 1013 natuursteen 750 ml
5 klantreviews
Binnen-buitengebruik: Buiten Beoogd gebruik: Deuren en kozijnen, Bestaande verflagen Basis: Terpentinegedragen
Sikkens buitenlak hoogglans RAL 1013 natuursteen 750 ml is een hoogglans aflak op basis van alkydhars die je voor buiten kunt gebruiken. Met deze buitenlak bescherm je je houtwe... Sikkens buitenlak hoogglans RAL 1013 natuursteen 750 ml is een hoogglans aflak op basis van alkyd...
34.
99
49.99
Met Club Karwei
30% korting
Bekijk alles in lak
Sigma houtlak interieur zijdeglans RAL 1013 parelwit 750 ml
5 klantreviews
Binnen-buitengebruik: Binnen Beoogd gebruik: Bestaande verflagen, Meubelen, Deuren en kozijnen Basis: Watergedragen
Jarenlang genieten van een vakkundig eindresultaat? Sigma Interieur aflak (RAL 1013, 750 ml) op waterbasis is bestemd voor houtwerk zoals ramen, deuren en kozijnen. Deze hoogwaa... Jarenlang genieten van een vakkundig eindresultaat? Sigma Interieur aflak (RAL 1013, 750 ml) op w...
38.
21
54.59
Met Club Karwei
30% korting
Aanbieding alleen vandaag nog geldig
Bekijk alles in lak

RAL 1013: parelwit kopen bij KARWEI

Merken zoals Sigma, Flexa, Histor, Sikkens en ons eigen merk bieden verf voor binnen- en buitengebruik van uitstekende kwaliteit. De grote merken hebben een enorm uitgebreid assortiment RAL kleuren, waar RAL 1013, oftewel parelwit, er een van is. Deze warme witte kleur voorziet ieder object van een huiselijke en neutrale uitstraling. Wie zegt dat wit een sfeerloze en kille kleur is, heeft zeker deze tint nog niet gezien! Ontdek de kleur RAL 1013 parelwit in het brede assortiment van KARWEI.

Parelwit in mat, hoogglans of zijdeglans

RAL 1013 is de ideale kleur verf om te gebruiken wanneer je een neutrale en makkelijk te combineren kleur wilt aanbrengen, zonder dat het een koele en klinische uitstraling heeft. De kleur is zowel voor binnen- en buitengebruik geschikt, al dien je er in de tuin rekening mee te houden dat het door regen en wind sneller vies lijkt dan andere kleuren. Voor buitenprojecten is het belangrijk om verf voor buiten te gebruiken. Alleen op die manier bescherm je al je houtwerk tegen rotten en de verf tegen verkleuring door de zon.

RAL 1013 voor binnen- en buitengebruik kopen

Voor de meest uitgebreide keuze aan RAL kleuren van de merken Sigma, Flexa, Histor en Sikkens in mat, hoogglans of zijdeglans moet je bij KARWEI zijn. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat je over materialen van de beste kwaliteit beschikt, maar ook dat onze medewerkers je waar nodig van advies kunnen voorzien. Daarom werken bij KARWEI alleen mensen met verstand van zaken. Winkel je liever online, dan onthouden we je alsnog niet graag van advies. We hebben dan ook veel klustips op de site gezet, zoals tips over behang schilderen en houtwerk buiten schilderen.

Recent bekeken